műsorvezető szexi ing melltartó Iszak Eszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Iszak Eszti újabb szexi fotót posztolt a közösségi oldalára, ezúttal melltartóban mutatta meg magát.

Iszak Eszti szépségéért eddig is odáig voltak a férfiak, a friss fotójáért pedig egyszerűen megőrülnek. A csinos műsorvezető közösségi oldalára posztolt képén kigombolt ingben, melltartóban látható.

Rengeteg bókot kapott a rajongóitól, de persze ezúttal is akadtak kritikusok, akik szerint jobban tenné inkább, ha nem mutogatná magát.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Cosy Saturday ‍♀️ Ti pihenèssel vagy munkàval töltitek a hètvègèt?

iszakeszti (@iszakeszti) által megosztott bejegyzés,

Nagy Réka megvillantotta melleit a Korhatáros szerelemben (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181211-nagy-reka-megvillantotta-melleit-a-korhataros-szerelemben.htmlA műsorvezetőként és modellként is dolgozó Nagy Réka még a melltartót is ledobta a Korhatáros szerelem legutóbbi epizódjában. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: VV Csoki VV Erával csókolózott a vécében (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181211-valovilag-9-vv-csoki-vv-eraval-csokolozott-a-veceben.htmlVV Csoki nagyon rányomult Erára, és sikerrel járt. Mondjuk sokáig nem kellett győzködnie a lányt... TV + SztárokOrigoVV Fanni-ügy: egy rab azt állítja, információi vannak a lány meggyilkolásárólhttp://www.life.hu/sztarok/20181211-vv-fanni-ugy-egy-rab-azt-allitja-informacioi-vannak-a-lany-meggyilkolasarol.htmlEgy rab azt állítja, információi vannak VV Fanni meggyilkolásáról, ezzel együtt pedig több titokzatos esetről is. TV + Sztárok--Czippán Anett falatnyi dresszben mutatta meg, hogyan kell szexinek lennihttp://www.life.hu/sztarok/20181210-czippan-anett-falatnyi-dresszben-mutatta-meg-hogyan-kell-szexinek-lenni.htmlMeglehetősen szexi képpel lepte meg közösségi oldala követőit Czippán Anett műsorvezető. Megmutatta, hogyan is kell pózolnia egy nőnek. TV + SztárokOrigoÍgy kommunikál egymással Katalin, Vilmos, Harry és Meghanhttp://www.life.hu/sztarok/20181210-igy-kommunikal-egymassal-katalin-vilmos-harry-es-meghan.htmlA levelezés egy modernebb formáját választották a királyi család fiatalabb tagjai. TV + Sztárok--Durván beszólt Tilla Stohl Andrásnak a Sztárban Sztár című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181210-durvan-beszolt-tilla-stohl-andrasnak-a-sztarban-sztar-cimu-musorban.htmlTill Attila a Sztárban Sztár című műsorban szólt be Stohl Andrásnak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.