Fiatal szerelméről vallott Pártos Csilla

Fotó: Zih Zsolt/MTVA -
pereskedés Pécsi Ildikó szerelem ügyvéd Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pártos Csilla a családi viszály kellős közepén esett szerelembe fiatal ügyvédjével, Danival.

Pártos Csilla és anyósa, Pécsi Ildikó évekig pereskedtek egymással. Öröm az ürömben, hogy közben Csillára váratlanul újra rátalált a szerelem fiatal ügyvédje, Dani személyében. Bár sokan kételkedtek kettejük kapcsolatában, őket egyáltalán nem zavarja a korkülönbség, teljesen összecsiszolódtak.

Nem tervezek, tervezünk előre semmit. Egyet biztosan tudok, nekem már ott van az otthonom, ahol Dani van. Az ő energiája betölti a teret. (...) Hogy mit hoz a jövő? Egyikünk sem tudja, nem ígértünk egymásnak semmit. Szerelmesek vagyunk, mint két kamasz, szeretjük egymást, mint két felnőtt, és felelősséget vállalunk egymásért, mint két öreg” – magyarázta Csilla a Story magazinnak.

A lapban megszólalt Csilla szerelme is.

Csilla rendkívül finom, melegszívű ember, zseniális személyiség, őszintén megmondom, a kortársaim között nem találtam hasonló nőt. (...) Megszerettem őt, és bár nem akartam a problémáiba beleszólni, de ha egy férfi megszeret egy nőt, és a férfi még ráadásul ügyvéd is, az a foglalkozása, amivel segíteni tud, egyszerűen nem teheti meg, hogy kívül maradjon."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.