Pártos Csilla a családi viszály kellős közepén esett szerelembe fiatal ügyvédjével, Danival.

Pártos Csilla és anyósa, Pécsi Ildikó évekig pereskedtek egymással. Öröm az ürömben, hogy közben Csillára váratlanul újra rátalált a szerelem fiatal ügyvédje, Dani személyében. Bár sokan kételkedtek kettejük kapcsolatában, őket egyáltalán nem zavarja a korkülönbség, teljesen összecsiszolódtak.

Nem tervezek, tervezünk előre semmit. Egyet biztosan tudok, nekem már ott van az otthonom, ahol Dani van. Az ő energiája betölti a teret. (...) Hogy mit hoz a jövő? Egyikünk sem tudja, nem ígértünk egymásnak semmit. Szerelmesek vagyunk, mint két kamasz, szeretjük egymást, mint két felnőtt, és felelősséget vállalunk egymásért, mint két öreg” – magyarázta Csilla a Story magazinnak.

A lapban megszólalt Csilla szerelme is.

Csilla rendkívül finom, melegszívű ember, zseniális személyiség, őszintén megmondom, a kortársaim között nem találtam hasonló nőt. (...) Megszerettem őt, és bár nem akartam a problémáiba beleszólni, de ha egy férfi megszeret egy nőt, és a férfi még ráadásul ügyvéd is, az a foglalkozása, amivel segíteni tud, egyszerűen nem teheti meg, hogy kívül maradjon."