Berki Krisztián és Berki Renáta ellen küzdött A legbátrabb páros döntőjében Dietz Guszti és Laky Zsuzsi. Végül a szépségkirálynő és férje kerültek ki győztesen, most Guszti elmondta, miért győzhette le Berkit és azt is, miért ajánlotta fel neki a nyereménye egy részét. 

Ahogy mi is megírtuk: Dietz Guszti és Laky Zsuzsi nyerte meg A legbátrabb páros című műsor második évadát. Berki Krisztián és Berki Renáta ellen küzdöttek, ahol sokan talán inkább Berki győzelmét várták. A 115 kilós testépítő a 95 kilós ketrecharcossal csapott össze. 

Berkiéknek volt egy nap pihenőjük, míg Laky Zsuzsiék akkor is versenyeztek. Dietz Guszti rettentően kifárasztotta Berkit, aki a feladat végén percekig csak feküdt – írja a Bors

„Azt fogják rám mondani, hogy ez az izomtömeg, ami rajtam van, látványpékség” – bizonygatta még a döntő előtt Berki a feleségének. 

A lap megkérdezte Laky Zsuzsi férjét is, hogyan élte meg a döntőt és a győzelmet. „Az együtt töltött hetek alatt nagyon is megláttam Berki Krisztiánban az embert. Ő legbelül egy sérült, nagy orrú kisfiú, akit csúfoltak és aki még mindig ott lakik benne. Teljesen tudatosan építette fel ezt a morózus formát, aki lett. Ha nincs körülötte kamera, lehet vele beszélgetni, gondolkodó, de nem túl érzelmes ember. A nyereményünk egy részét egyébként felajánlottam neki egy önismereti tréningre, de még nem jelentkezett, hogy elfogadja-e” – árulta el Laky Zsuzsi férje. 

Guszti úgy látja, hogy Mazsi vitte a párosukat a hátán. Majd tovább folytatta Berkiről alkotott véleményének ismertetését: „Önmagát testépítőnek nevezi, de szerintem inkább rombolás, amit a testével végez. Meg van róla győződve, hogy mindig a helyzet magaslatán áll, holott közel sem” – fogalmazott Dietz Guszti.