Nacsa Olivér és felesége is Strasbourgban volt a lövöldözéskor

Forrás: Instagram/Nacsa Olivér -
feleség lövöldözés Nacsa Olivér Strasbourg Somossy Barbara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy étteremben ülve hallotta a strasbourgi lövöldözés hírét Nacsa Olivér és felesége, Somossy Barbara. Néhány órával korábban még ők is a helyszínen sétálgattak. 

Lövöldözés történt a napokban Strasbourgban, 3 ember meghalt, legalább 12-en megsebesültek. Nacsa Olivér és felesége, Somossy Barbara is ott tartózkodtak. Egy étteremben hallották a szörnyű hírt.

„Furcsa érzés volt bennünk egész nap, hiszen erősen hangulatromboló és egyben félelmetes érzés, ha az ember egy meseszép város meseszép karácsonyi vásárán lépten-nyomon gépfegyveres katonákat kerülget. Azt terveztük, hogy egész nap Strasbourgban nézelődünk, de végül egy közeli település éttermében foglaltunk asztalt, így negyed hétkor elindultunk” – mesélte a Ripostnak Nacsa Olivér. Sokkolta őket a tudat, hogy ennyire közel voltak ahhoz, hogy ők is a tragikus történések részesei legyenek.

Nacsa Olivér és Somossy Barbara közel volt a lövöldözés helyszínéhez Forrás: Instagram/Nacsa Olivér

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.