Palik László elárulta, miért is döntött úgy nyolc éve, hogy eltűnik a képernyőről.

Mint arról már a Life.hu is beszámolt, nyolc év kihagyás után a TV2-n tér vissza Palik László. Az Exatlon Hungary új műsorvezetője az elmúlt időszakban egyetlen interjút sem adott, most viszont megnyílt, és elárulta, miért is tűnt el annak idején.

Nem hirtelen döntés volt. Hosszú folyamat eredményezte, ami 1985-ben kezdődött, és 2010-ben véget ért. Ezt a 25 évet végigrohantam, amit amíg csináltam, nem éreztem. Ám akkor elég lett. (...) Inkább azt mondanám, kitelevízióztam magam. Persze nem fegyverrel kergettek a kamera elé, és élveztem is az egészet, de jóllaktam. Igazán felnőttként nem tapasztaltam meg azt, milyen nem Palik Laciként élni, amikor nincs nyilvánosság. Ekkorra már megszületett a két kisfiunk, és voltam elég öreg ahhoz, hogy vágyjam arra, hogy velük lehessek" – nyilatkozta a Blikknek.

Palik László nyolc év kihagyás után tért visszaForrás: TV2

Palik László elárulta azt is, hogy a korábbi kapcsolatából született lánya és két kisebb fia között remek a viszony.

A lányommal hatalmas szerelemmel szeretjük egymást, de a két fiammal összehasonlítva valóban az idő töredékét töltöttem vele. Szerencsére mindennap beszélünk, csodálatos a kapcsolatunk, és ők hárman is szeretik egymást, Juliska isten a két fiam számára, hozzá képest én a fiúknál a kanyarban sem vagyok."