Exatlon Hungary Palik László TV2 visszatérés képernyő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palik László visszatér: ő vezeti a TV2 hamarosan induló Exatlon Hungary című műsorát.

Szinte nincs is olyan ember az országban, aki ne ismerné Palik Lászlót: több mint 20 évig volt meghatározó szereplője a magyar televíziózásnak. A legtöbben a Forma–1-es közvetítések kommentátoraként tartják számon.

A tévés néhány év kihagyás után most újra visszatér a képernyőre, ő lesz az Exatlon Hungary műsorvezetője – jelentette be a TV2.

A versenyben két, egykori és jelenlegi élsportolókból álló csapat küzd meg a győzelemért az akadálypályákon.

Leszbikus szerelmével kapták le Demi Moore-thttp://www.life.hu/sztarok/20181206-leszbikus-szerelmevel-kaptak-le-demi-mooret.htmlLesifotósok kapták le Demi Moore-t és állítólagos leszbikus szerelmét. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs beöltözött Mikulásnak - Fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20181206-sebestyen-balazs-beoltozott-mikulasnak.htmlSebestyén Balázs meglepte a gyermekeit, és beöltözött Mikulásnak: a kicsik nagyon örültek. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMég mindig nem sikerült befogni Tóth Vera kutyáját, Carlosthttp://www.life.hu/sztarok/20181206-meg-mindig-nem-sikerult-befogni-toth-vera-kutyajat-carlost.htmlTóth Vera újabb hírekkel szolgált elveszett kutyájáról: Carlos jól van, él, de egyelőre nem sikerült őt befogni. TV + SztárokOrigoCsaládon belüli erőszak miatt ítélték el a Szabadítsátok ki Willyt! gyereksztárját, Jason James Richterthttp://www.life.hu/sztarok/20181206-csaladon-beluli-eroszak-miatt-iteltek-el-a-szabaditsatok-ki-willyt-gyereksztarjat.htmlA Szabadítsátok ki Willyt! sztárja családon belüli erőszak miatt börtönbe került: négy napra ültették le, de végül csak két napig volt bent. TV + SztárokOrigoPoór Péter megszólalt Máté Péter haláláról: csak három ember tudja, mi is történt valójábanhttp://www.life.hu/sztarok/20181206-poor-peter-megszolalt-mate-peter-halalarol-csak-harom-ember-tudja-mi-is-tortent-valojaban.htmlMáté Péter halála megrendítette a közönséget és a barátokat is, az pedig végképp, hogy sokan nem tudják, hogy pontosan hogyan, miért is távozott az énekes. Ezt a titkot azonban csak három ember tudja, és Poór Péter az egyikük. TV + SztárokOrigoRubint Rékához hamarabb érkezett a Mikulás, gyönyörű ajándékot kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20181205-rubint-rekahoz-hamarabb-erkezett-a-mikulas-gyonyoru-ajandekot-kapott.htmlHamarabb érkezett a Mikulás Rubint Rékához. Nagyon megörült a gyönyörű ajándéknak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.