Egy színésznő azt állítja, Harvey Weinstein többször is zaklatta őt, egy alkalommal például bement hozzá, miközben a nő a mosdóban volt és önkielégítést végzett előtte. A producer állítólag azzal is dicsekedett, hogy lefeküdt Jennifer Lawrence-szel.

Harvey Weinstein producert rengeteg nő vádolta meg szexuális zaklatással, most egy újabb esetre derült fény. A meg nem nevezett színésznő 2013-ban, a Sundance Filmfesztiválon ismerkedett meg a filmessel, és később a hotelszobájában találkoztak, hogy megbeszéljenek egy szerepet. Amikor azonban a nő kiment a mosdóba, Weinstein utánament, elővette a péniszét és arról faggatta a nőt, hogy tetszik-e neki, amit lát. A színésznő hiába tiltakozott, a producer a szoknyájára élvezett.

Harvey Weinstein újabb zaklatására derült fényForrás: AFP/2018 Getty Images/Stephanie Keith

Nem ez volt azonban az utolsó találkozásuk, hiszen Harvey Weinsteint nehezen lehetett volna kikerülni a filmes világban. Később egy filmbemutató után úgy mutatta be a színésznőt a vendégeknek, mint az egyik legnagyobb tehetséget, aki sok filmjében fog játszani, majd ismét a nőre rontott a mosdóban és erőszakkal rátette a nő kezét a nemi szervére. Ezután a Vámpírakadémia című film forgatókönyve miatt találkoztak Weinstein irodájában, de a férfi nem mutatta meg neki a szöveget, térdre rogyott előtte, és erőszakosan próbálta orálisan kielégíteni, miközben a nő könyörgött neki, hogy hagyja abba. Weinstein azonban kioktatta a nőt, hogy csak segíteni próbál neki, és megkérdezte tőle, akar-e ő egyáltalán színésznő lenni. Majd állítólag azzal dicsekedett, hogy lefeküdt Jennifer Lawrence-szel is. A színésznő közleményben tagadta, hogy bármi lett volna közte és Harvey Weinstein között – írja a Vulture.