Időjárás: sűrű köd és ónos eső várható a héten

Fotó: Medgyesi Milán - Origo -
időjárás ónos eső köd előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Folytatódik a barátságtalan, télies időjárás: köd és ónos eső is jöhet még a héten.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat azt írja, az éjszaka folyamán néhol köd, zúzmarás köd képződött, ami a nap folyamán várhatóan gyorsan feloszlik, legfeljebb csak egy-egy helyen maradhat meg tartósabban. A ködös területeken kisebb hószállingózás, esetleg ónos szitálás előfordulhat.

Szerdán hasonló idő várható, a tartós, sűrű köd miatt Baranya, Fejér, Hajdú-Bihar, Somogy, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Tolna megyére elsőfokú figyelmeztetés van érvényben.

Ködös idő lesz holnap is Fotó: Medgyesi Milán - Origo

A Köpönyeg előrejelzése szerint szerdától péntekig erősen felhős vagy borult, párás, több helyen tartósan ködös idő várható. Hószállingózás, zúzmara-lerakódás, ónos szitálás bárhol kialakulhat. Folytatódik a fagyos, igazi téli idő reggelente -10, -5, délutánonként -4, +2 fok közötti értékekkel.

Újabb részletek a gödöllői szánkóbalesetről: így jártak szerencsétlenül a gyerekekhttp://www.life.hu/news/20181218-ujabb-reszletek-a-godolloi-szankobalesetrol-igy-jartak-szerencsetlenul-a-gyerekek.htmlHárom gyerek szenvedett súlyos szánkóbalesetet a Gödöllő melleti Boncsoki dűlőn. Most kiderült, hogy történt a baj.News--Több ezer liter kiömlött tej fagyott az útra Észak-Rajna–Vesztfáliábanhttp://www.life.hu/news/20181216-tobb-ezer-liter-tej-kiomlott-tej-fagyott-az-utra-eszakrajnavesztfaliaban.htmlTöbb ezer liter kiömlött tej fagyott az útra szombaton éjjel Észak-Rajna–Vesztfáliában, Soest közelében. A helyi rendőrség szerint ismeretlen tettes egy parkoló tejszállító kamion tartályának csapjait nyitotta ki. NewsOrigoFákat döntött az utakra, elektromos vezetékeket tépett le a szél Romániábanhttp://www.life.hu/news/20181216-fakat-dontott-az-utakra-elektromos-vezetekeket-tepett-le-a-szel-romaniaban.htmlTöbb mint 150 fát és villanypóznát döntött ki, sok helyen pedig elektromos vezetékeket tépett le az erős szél az utóbbi 24 órában Romániában - derült ki a katasztrófavédelem vasárnap délelőtti összesítéséből. News--Nostradamus jóslatában szörnyű dolgokat olvashatunk a 2019-es évrehttp://www.life.hu/news/20181216-nostradamus-joslataban-szornyu-dolgokat-olvashatunk-a-2019es-evre.html1555-ben írta Nostradamus a Les Propheties című könyvét, amelyben számos dolgot megjósol a jövőre. 2019-re nem fest túl rózsás képet. Világháborúról, globális felmelegedésről és egy különös gyógyszerről is olvashatunk. NewsOrigoGyermekét féltve követhette el a gyilkosságot Ausztriában a magyar nőhttp://www.life.hu/news/20181215-gyermeket-feltve-kovethette-el-a-gyilkossagot-ausztriaban-a-magyar-no.htmlKényszeríthették H. Barbarát arra, hogy öljön meg egy idős nyugdíjast egy ausztriai városban. A hírek szerint a gyermekével zsarolhatta meg őt a bandavezér. NewsOrigoFérjhez ment India leggazdagabb emberének lánya: 28 milliárdot költöttek a lagzirahttp://www.life.hu/news/20181214-ferjhez-ment-india-leggazdagabb-emberenek-lanya-28-milliardot-koltottek-a-lagzira.htmlA héten férjhez adta lányát India leggazdagabb embere. Szinte szó szerint hét országra szóló lakodalmat tartott a család. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.