Várkonyi Andrea elárulta, mit kíván Bochkor Gábornak: reméli, megtalálja majd a boldogságát. 

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor hónapok óta nem élnek egy fedél alatt. Andi már berendezte a saját birodalmát, amelyben lányával és kutyájukkal uralkodnak. A karácsonyi díszek is felkerültek, csak a saját ízlésük szerint. Természetesen az ünnep egy részét Nóri az édesapjával tölti, de Gábor és Andi már nem töltik együtt a karácsonyt.

Várkonyi Andrea boldogságot kíván Bochkor GábornakFotó: Adrián Zoltán - Origo

Csak a lányunkat érintő dolgokról beszélünk, és akkor találkozunk, amikor Gábor eljön Nóriért. Erre amúgy nincs szabályunk. Nóri bármikor láthatja az édesapját, és akkor mehet hozzá, amikor csak szeretne. Hogy mikor és mennyit, az ő döntése. Ezek az egyeztetések már az új életünk részei.
Kitörölhetetlen ember lesz az életemből, igazi szerelem, amit éveken át éreztem iránta. Sok szép és sok nehéz időszakunk volt. Hosszú távon azt szeretném, hogy csak szépek maradjanak meg az emlékezetemben” – mondta Andi a Story magazinnak, és azt is elárulta, mit kíván Gábornak. 

„Találja meg a boldogságot, úgy, hogy őszinte emberek vegyék körül. Kívánom, leljen rá azokra az emberekre, akik érdek nélkül vannak mellette. Ő egy gyakran igen-igen befolyásolható ember, és ezt nem mindig veszi észre. Vagy amikor igen, akkor már késő. Szívemből kívánom neki azt is, hogy ha lesz egy párkapcsolata, akkor engedje meg magának, hogy boldog legyen, és érezze meg azt, hogy ennél nem is kell több” – mondta.