Ábel Anita komoly változásokon ment át 2018-ban. Szakmai és magánéletében is fontos döntéseket hozott meg, emellett kívülről és belülről is átalakult.

Ábel Anita elárulta, nehéz időszakon ment át, amikor úgy döntött, otthagyja a TV2-t, de nem ez volt az egyetlen változás: 16 év után férjével úgy döntöttek, külön utakon folytatják az életüket. Bár mindkettő komoly elhatározás, Anita ma már úgy érzi, szüksége volt ezekre. 

Ábel Anita kívülről és belülről is megújultFotó: Polyák Attila - Origo

"Év elején hoztam egy nagyon komoly szakmai döntést, egy biztonságot adó egzisztenciát hagytam ott. Megtanultam a nemet mondás művészetét. Nem tudtam, hova lépek ki, mindenki azt gondolta, másnap már egy másik csatornánál ülök majd. Az élet aztán csodásan rendezte a szakmai kérdéseket" - mondta a szakmai váltásról a NőComment felvételén Anita, de a magánéletéről is beszélt. "Van egy komoly magánéleti váltás is az életemben. Én mindig a biztonságra törekedtem. De az ember eljut oda bizonyos kor fölött, hogy megnézi, őt hogyan látják mások. A tény az, hogy úgy, ahogy te saját magad kezeled, és ez egy nagyon fontos felismerés volt az életemben! Most azt mondom, hiszek a változás erejében. Jól vagyok, jól vagyunk, mert ez is nagyon fontos. Nagyon várom, újult erővel a 2019-et" - idézi a Blikk Anitát. Beszélgetőpartnerei pedig felhívták a figyelmét arra, hogy kívülről is megújult. Anita változtatott az életmódján, ennek köszönhetően megszabadult a felesleges kilóktól, és újra jól érzi magát a bőrében.