Curtis állítólag cserbenhagyott 300 állami gondozott gyereket: nem jelent meg egy leszervezett rendezvényen

Forrás: Instagram/curtis4ker -
Curtis Cserbenhagyás rendezvény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Curtis állítólag 300 árva gyereket hagyott cserben, amikor nem jelent meg egy leszervezett karácsonyi ünnepségen...

Rengeteg gyereknek és felnőttnek okozott csalódást Curtis, aki nem vett részt azon a karácsonyi eseményen, amelyet a nyírbátori árva gyerekeknek szervezett a Debreceni Egyetem Különleges Orvos- és Mentőcsoportja. Bár az otthon lakói kifejezetten a rappert szerették volna, aki pár héttel ezelőtt boldogan mondott igent a felkérésre, a nagy találkozásból mégsem lett semmi: Curtist nem lehetett elérni a rendezvény napján és azóta sem válaszol a telefonokra, üzenetekre.

Curtis Forrás: Instagram/curtis4ker

Tizenkét éve folyamatosan látogatunk és támogatunk különböző otthonokat, és az ünnepek alkalmából mindig igyekszünk kedveskedni nekik egy-egy sztárvendéggel is. Nyírbátorban és Nyírbogáton olyan gyerekek vannak, akik kis túlzással Curtisen nőttek fel, és külön őt kérték. A titkárnőnk nagyjából egy hónappal ezelőtt személyesen Curtisszel beszélt, aki el is fogadta a felkérést, sőt az előtte lévő napokban azt üzente, hogy még izgul is, milyen lesz majd a program. Ráadásul olyan szerencsénk volt, hogy szombat este a rapper Debrecenben lépett fel, így együtt indultunk volna másnap, de idáig már sajnos nem jutottunk el, hiszen telefonon nem lehetett elérni, és azóta hiába küldtük el neki írásban is a kérdéseinket, nem kaptunk magyarázatot. Nagyon kellemetlen volt megmagyarázni az otthonokban Curtis távolmaradását. Ezeknek a gyerekeknek egész évben két ünnep van, a gyereknap és a karácsony, amiket mi viszünk el számukra. Eddig mindenki meg is jelent, miután elvállalta a felkérést, de ha Curtis csak ír egy SMS-t, vagy bármilyen módon lemondja a programot, azt is el tudjuk fogadni. A legszomorúbb, hogy minden intézmény műsorral készült. Curtisnek is - mesélte a Borsnak dr. Késmárky András, a DEKOM elnöke.

Ambrus Attilát elítélte a bíróság: ittas vezetés miatt bevonták a jogsiját és pénzbüntetést is kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20181219-ambrus-attilat-elitelte-a-birosag-ittas-vezetes-miatt-bevontak-a-jogsijat-es-penzbuntetest-is-kapott.htmlAmbrus Attila jogosítványát júnusban ittas vezetés miatt elvették a rendőrök. A bíróság pedig a napokban döntött az ügyben.TV + Sztárok--Eladó Cristiano Ronaldo első autójahttp://www.life.hu/sztarok/20181218-elado-cristiano-ronaldo-elso-autoja.html2003-ban igazolt a Manchester Unitedhez Cristiano Ronaldo. Ekkor vette első autóját, amelynek ő volt a második tulajdonosa. Ez a járgány most eladóvá vált, de megkérik az árát. TV + Sztárok--Versenytilalmi kikötés miatt fél évre eltűnhet a képernyőről Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20181218-versenytilalmi-kikotes-miatt-fel-evig-eltunhet-a-kepernyorol-liptai-claudia.htmlA hírek szerint Liptai Claudia TV2-s szerződésében volt egy olyan versenytilalmi kikötés, amely szerint távozása esetén fél évig nem vállalhat el tévés munkát a konkurenciánál. TV + SztárokOrigoMarkos György az édesapjáról vallott: nagyon szigorúan bánt velehttp://www.life.hu/sztarok/20181218-markos-gyorgy-edesapjarol-vallott-nagyon-szigoruan-bant-vele.htmlMarkos Györgynek bizonyára nem volt könnyű Alfonzó, a híres magyar artista, színész és humorista fiaként felnőni. Apja minden tekintetben nagyon szigorú volt vele. TV + Sztárok--Veszteséges Victoria Beckham cégehttp://www.life.hu/sztarok/20181218-veszteseges-victoria-beckham-cege.htmlHatalmas veszteséggel zárta az évet Victoria Beckham divatcége. TV + Sztárok--Várkonyi Andrea boldogságot kíván Bochkor Gábornakhttp://www.life.hu/sztarok/20181218-varkonyi-andrea-boldogsagot-kivan-bochkor-gabornak.htmlVárkonyi Andrea elárulta, mit kíván Bochkor Gábornak: reméli, megtalálja majd a boldogságát. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.