Habár a sztárokat többnyire csillogó sminkben és tökéletes öltözékben láthatjuk, ők is csak halandó emberek, akiknek a teste pontosan annyira tökéletlen, mint bárki másé. Van, akinek egy ujjperce hiányzik, másnak pedig eggyel több mellbimbója van, mint kellene. Íme, azok a sztárok, akik nem titkolják, hogy nem hibátlanok.  

Vince Vaughn 

Vince VaughnForrás: Kolasinski/BFA/REX/Shutterstock

A vígjátékok sztárjának teste sem tökéletes, bizony őt is érte olyan sérülés, aminek hatását nem lehetett eltüntetni, habár a filmjeiben ez egyáltalán nem látszik. A sztár jobb hüvelykujjának a teteje hiányzik. Egy autóbaleset során vesztette el a kis darabkát. 

Gerard Butler 

Gerard ButlerForrás: AFP

Akármilyen tökéletlenség is van Gerard Butler testén, sok nőnek biztosan ő az álma, valószínűleg ez segít a férfinak, hogy elfogadja teste hibáit. A színésznek elálló fülei vannak, amely egy gyerekkori műtét miatt alakult ki. A színész egyszer azt nyilatkozta, a sminkeseknek szó szerint le kell ragasztaniuk a füleit.

Jennifer Garner 

Jennifer GarnerForrás: AFP/2017 Getty Images/Christopher Polk

A csodaszép színésznő is megbékélt már azzal, hogy a teste nem teljesen tökéletes, habár azért nem mutogatja folyton azt a részét, ami nem hibátlan. Jennifer Garner lábujjai ugyanis rendellenesen nőttek a lábközépcsontok megrövidülése miatt, melyet orvosi nyelven brachymetatarsiának hívnak.

Daryl Hannah

Daryl HannahForrás: AFP

A színésznő egy gyerekkori baleset következtében elvesztette a jobb mutatóujja első percét, és már nem is lehetett visszavarrni. Így anélkül élte le az életét, bár a filmjeiben többnyire protézist hordott, a mindennapi életben nem igazán foglalkozott ezzel az apró hiányossággal.

Lily Allen

Az énekesnőnek három mellbimbója van, és ezt egyáltalán nem szégyelli, sőt! Többször meg is mutatta már a bal mellén található extra bimbót, amiről korábban azt is megtudhattuk, hogy éppen olyan érzékeny, mint a hagyományosak.