Autó csapódott Peller Károly házának kerítésébe

Forrás: TV2 -
ház baleset Peller Károly autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Peller Károly elárulta, szörnyű látvány fogadta szilveszter éjszakáján, amikor hazaért: egy autó a házának kerítésébe csapódott.

December 31-én egy lakóház kerítésének csapódott egy autó. A Bors most azt írja, a ház Peller Károlyé. A színész a közösségi oldalán számolt be arról, mi is történt az ominózus éjszakán. Azt írja, épp az óév utolsó óráiban ért haza, és döbbenten látta, hogy egy jármű teljesen bedöntötte a kaput és a betonoszlopot.

Amikor hazaértem és fordultam volna be, akkor láttam, hogy valaki beelőzött, konkrétan egy kocsi bedöntötte az egész kaput, a betonoszloppal és a szomszéd kerítésével együtt. Szerencsére nem történt senkinek semmi baja, azonban azt mindenképpen el kell mondanom, hogy a fiatalok egyáltalán nem voltak szomjasak” – mesélte a videóban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.