ValóVilág 9: VV Vivi szerint ő okosabb, mint Greg, Reni és Zsuzsu

Forrás: RTL II -
VV Vivi valóvilág VV Reni VV Zsuzsu VV Greg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Vivi nem kímélte a villatársait: nagyon kiosztotta Renit, Zsuzsut és Greget. 

VV Vivi őszintén elmondta a véleményét villatársairól. Vlogjában a lány elárulta, Hunor, Roli és Lacika értelmiségi szintje éri el azt, amivel azonosulni tud. Gregről, Reniről és Zsuzsuról már nem volt ilyen jó véleménnyel. Vivi szerint Greg a saját barátait is hátba szúrja, valamint szánalmasnak tartja, hogy sellőnek és unikornisnak érzi magát a fiú. Zsuzsu pedig nagyon kihúzta a gyufát Vivinél.

VV Vivi kiosztotta társait Forrás: RTL II

„Egyszerűen elviselhetetlen” – mondta Vivi hozzátéve, hogy Zsuzsu mindenen elsírja magát, és számíthat arra, hogy kihívja egyszer egy párbajra. Ezek után pedig közölte, hogy ő értelmesebb, mint a másik három együttvéve. „18 éves létemre több agyam van, és jobban tudok gondolkozni, mint ti hárman összevéve, mert én pontosan tudom mérlegelni a dolgokat, tudom a szavak jelentését, és tudom azt is, hogy hogyan kell viselkedni” – mondta Vivi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.