Weisz Fanni idén is tolmácsolta Áder János beszédét, édesanyja pedig büszkén, könnyekig hatódva figyelte a tévében.

Weisz Fanni és édesanyjának kapcsolata nem mondható felhőtlennek, de talán az új év számukra is elhozza majd a békét és boldogságot. Lénárt Ágnes addig is büszkén figyeli lánya sikereit, ahogy az évköszöntő beszédet is követte idén hetedszer. Áder János beszédét ugyanis ismét Weisz Fanni tolmácsolta sorstársai számára.

Weisz Fanni édesanyja büszke a lányáraForrás: Facebook/Weisz Fanni

„Minden évben követem az évköszöntőt, idén is büszkén és meghatottan figyelem a köztársasági elnök beszédét, főleg ha a lányom is fontos része az eseménynek. Egy anya mindig büszke a gyermekére, legyen bármilyen típusú munkája. Az, hogy az év legfontosabb beszédét jeltolmácsolja, az viszont olyan büszkeség, ami bármikor könnyekig hat, hiszen az egész ország látja a gyermekemet, miközben elképesztően fontos dolgot tesz a sorstársaiért” – mondta a Borsnak Weisz Fanni édesanyja. 

Három éve tart Weisz Fanni és édesanyja drámája

Weisz Fani és édesanyja kapcsolata évek óta nem tökéletes. A szülő nem fogadta kitörő lelkesedéssel lánya választottját, megromlott a viszonyuk. Ma már egyáltalán nem beszélnek egymással. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!