Barátja fenekéből indított tűzijátékot Arturo Vidal - Videó

videó Arturo Vidal fenék tűzijáték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Arturo Vidal a barátja fenekéből indított el egy tűzijátékot, és videóra is vette a mutatványt. 

Borzasztóan őrült ötletet valósított meg a Barcelona középpályása, Arturo Vidal. Azt találta ki, hogy a barátja fenekéből indít el egy tűzijátékot, és erről videót is készített. A focista őrült haverja nem ellenkezett, pedig pontosan tudta, hogy nagyon komoly baj lehet az egész mutatványból, de nem foglalkozott azzal, hogy akár halálos sérüléseket is szerezhet, ha a dolog rosszul sül el. Szerencséjére nem történt sérülés.

VV Greg párbajra hívta VV Vivit: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190103-vv-greg-parbajra-hivta-vv-vivit-video.htmlVV Greg kezére került a legutóbbi kiválasztáson a zöld kendő, aki néhány nappal később ellenfelét is megnevezte. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: rengeteget hízott Vivi a villábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190102-valovilag-9-rengeteget-hizott-vivi-a-villaban.htmlJelentős súlygyarapodással büszkélkedhetnek a ValóVilág 9 lakói. A szereplők most mérlegelésen estek át, így pontosan tudják, mennyit kell ledolgozniuk. TV + SztárokOrigoNádai Anikó elmondta, hogy ma már nem költözne be a ValóVilág villájábahttp://www.life.hu/sztarok/20190102-nadai-aniko-elmondta-hogy-ma-mar-nem-koltozne-be-a-valovilag-villajaba.htmlNyolc évvel ezelőtt költözött be a ValóVilág 9 villájába Nádai Anikó. Ma már az élő műsort vezeti. Most elárulta, hogyan tekint vissza az elmúlt időszakra és beköltözne-e újra. TV + SztárokOrigoCzippán Anett szexi dekoltázst villantott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190102-czippan-anett-szexi-dekoltazst-villantott.htmlCzippán Anett a közösségi oldalán villantotta meg dekoltázsát. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoRita Ora keblei kibuggyantak falatnyi bikinijébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190102-rita-ora-keblei-kibuggyantak-falatnyi-bikinijebol.htmlSaját bevallása szerint sem az ő mérete a fürdőruhája. Rita Ora mellei majdnem kibuggyantak bikinijéből. De hogy ezt miért tartotta fontosnak megosztani, az egyelőre rejtély. TV + Sztárok--Anthony Hopkins ukulelével köszöntötte az újévethttp://www.life.hu/sztarok/20190102-anthony-hopkins-ukulelevel-koszontotte-az-ujevet.htmlKi ne ismerné Anthony Hopkinst, aki 81 évesen a világ legismertebb színészei között van? Most egy vicces videóval rukkolt elő Twitter-oldalán, melyen egy ukuleleszámmal köszönti az újévet. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.