Nagy változások történnek Pintér Tibor életében. Szakított Fridával, most új barátnője van, majd új otthonba is költözött. Most pedig azt is elárulta, hogy miért a fiatalabb lányok között vadászgat. 

A Legbátrabb páros után szakított a nála sokkal fiatalabb kedvesével, Fridával Pintér Tibor. A változások sora itt nem állt meg, nemrégiben kiköltözött a Kincsem Parkból. A Nemzeti Lovas Színház igazgatóját már más oldalán láthatjuk. Új kedvese Ilyés Jenifer, aki szintén sokkal fiatalabb nála, mindössze 24 éves. A nézők láthatták már az X-Faktorban és a Magyarország Szépe versenyen is. Ezenkívül Pintér Tibor Jimmy-musicalében is látható. 

Most a Mokkában arról kérdezték, miért vonzódik ennyire a fiatalabb lányokhoz. Mint mondta: várja, hogy megtalálja a Balázs Kláriját, szeretné, ha valakivel olyan kapcsolatban élhetne, mint Korda György és felesége. 

"Mindig azt hisszük társakról, barátokról is néha, a lovas ember is így van összerakva, hogy mindig azt hisszük, hogy majd ez lesz a legjobb ló, és ez majd teljesen hibátlan lesz. Nincs hibátlan ló, nincs hibátlan ember" - mondta a műsorban Tenya. 

"44 évesen nem nőttem még fel. És én állítom nektek, hogy ha 80 éves leszek, ugyanezzel a lelkülettel és ugyanezzel a bohém lelkülettel állok majd mindenhez" - fogalmazott Pintér Tibor. Hangsúlyozta: fiatalok között éli mindennapjait a színházban, ebben a közegen mozog. "Furcsa is lenne nem ebből a korosztályból barátkozni, szerelmet találni. Ez egyáltalán nem szégyen" - mondta az igazgató.