Veronai buszbaleset: a magyar nyomozásnak is van gyanúsítottja

Forrás: AFP/Handout -
gyanúsított rendőrség veronai buszbaleset nyomozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két évvel ezelőtt történt a tragikus veronai buszbaleset, de a magyar hatóságoknak eddig nem volt gyanúsítottjuk. A legfrissebb információk szerint azonban ez megváltozott. 

Csaknem két évvel ezelőtt történt a 17 halálos áldozattal járó veronai buszbaleset. Az olasz hatóságok már öt vádlottat neveztek meg, a magyar nyomozásnak egészen eddig nem volt gyanúsítottja. A 24.hu megkeresésére azonban azt közölték, hogy a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai 2018. december 14-én foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy személyt gyanúsítottként hallgattak ki.

A magyar hatóságoknak is van gyanúsítottjuk Forrás: AFP/Handout

Mivel azonban folyamatban lévő nyomozásról van szó, több információval nem szolgálhattak a hatóságok.

Új védővel készül a másodfokú tárgyalásra a Teréz körúti robbantóhttp://www.life.hu/news/20190102-uj-vedovel-keszul-a-masodfoku-targyalasra-a-terez-koruti-robbanto.htmlA Teréz körúti robbantó ismét új védőt választott: vele készül a másodfokú tárgyalásra. NewsFotó: Mudra László - OrigoHolttestet találtak az M3-as autópályánhttp://www.life.hu/news/20190102-holttestet-talaltak-az-m3as-autopalyan-1.htmlHolttestet találtak az M3-as autópályán január másodikán. A rendőrség bejelentés alapján érkezett ki a helyszínre, és megkezdték a vizsgálatot. NewsOrigoSarkvidéki levegő érkezik az ország föléhttp://www.life.hu/news/20190101-sarkvideki-levego-erkezik-az-orszag-fole-itt-a-hideg-idojaras.htmlSarkvidéki eredetű levegő érkezik az ország fölé, jelentősen visszaesik a hőmérséklet - hívta fel a figyelmet kedden a Facebook-oldalára feltöltött videójában az Országos Meteorológiai Szolgálat, amely szerdára több megyére figyelmeztetést is kiadott az erős szél miatt. NewsOrigoÍgy alakulnak 2019-ben a hosszú hétvégékhttp://www.life.hu/news/20190101-igy-alakulnak-2019ben-a-hosszu-hetvegek.htmlBár holnap indul a munkahét, már most lehet programokat tervezni a hosszú hétvégékre. News--Az újévi fogadalmat tevők egytizede tartja be vállalásaithttp://www.life.hu/news/20181231-az-ujevi-fogadalmat-tevok-egytizede-tartja-be-vallalasait-kutatas.htmlKülönböző kutatások szerint az újévi fogadalmat tevő emberek tíz százaléka tartja csak be vállalásait - mondta Kalamár Hajnalka klinikai pszichológus az M1 aktuális csatornának nyilatkozva. News--Túlélői lehetnek az eltűnt maláj gépnekhttp://www.life.hu/news/20181231-tuleloi-lehetnek-az-eltunt-malaj-gepnek-kutatok.html239 emberrel a fedélzetén tűnt el 2014-ben a maláj utasszállító repülőgép, azóta sem lehet tudni, mi történt valójában. A kutatók a lehetséges útvonalat vizsgálva arra jutottak, lehetnek túlélői a gépnek. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.