Tolvai Reni megmutatta kerek fenekét – fotó

fotó kerek fenék Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tolvai Reninek újra van ideje edzőterembe járni. Ebből az alkalomból egy szexi fotót is megosztott Instagram-oldalán.

A Sztárban Sztár miatt alig volt ideje Tolvai Reninek, így edzőterembe sem jutott el közel három hónapig. Most azonban ismét visszatért, hogy gőzerővel formálja a testét, amit a TV2 nagy sikerű produkciójának zsűrije néhányszor kritizált is. Az újrakezdés örömére egy szexi szelfit is lőtt magáról, illetve kerek popsijáról az énekesnő.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

️‍♀️ ‍♀️ @blissandbody.fitness @patricia_fitnessmodel

RENI TOLVAI (@tolvaireni) által megosztott bejegyzés,

Peller Anna esküvői fotót posztolt: a nászéjszakájuk előtt készült a képhttp://www.life.hu/sztarok/20190106-peller-anna-eskuvoi-fotot-posztolt-a-naszejszakajuk-elott-keszult-a-kep.htmlA vasárnap a nosztalgiáé: Peller Anna is régi képet posztolt. TV + SztárokOrigoÍgy nézett ki 23 évesen Köllő Babett – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190106-igy-nezett-ki-23-evesen-kollo-babett-foto.htmlKöllő Babett a közösségi oldalán nosztalgiázott. TV + Sztárok--VV Reni újraélesztette VV Greget: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190106-vv-reni-ujraelesztette-vv-greget-video.htmlVV Reni és VV Zsu újraélesztették VV Greget. TV + SztárokOrigoVV Reni újraélesztette VV Greget: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190106-vv-reni-ujraelesztette-vv-greget-video.htmlVV Reni és VV Zsu újraélesztették VV Greget. TV + SztárokOrigoVastag Csaba interjút készített Amerikában Nicole Kidmannel – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190106-vastag-csaba-interjut-keszitett-amerikaban-nicole-kidmannel-foto.htmlVastag Csaba Los Angelesben tartózkodik, és a Golden Globe-díj-átadó előtt idén is Návai Anikó segítségére van. Ezúttal egy világsztárt interjúvolt meg. TV + SztárokOrigoSztárok, akik sok gyermeket vállaltak: David Beckhamék és Jamie Oliverék sem álltak meg kettőnélhttp://www.life.hu/sztarok/20190104-sztarok-akik-sok-gyermeket-vallaltak-david-beckhamek-jamie-oliverek.htmlGordon Ramsay felesége nemrég jelentette be, hogy ismét várandós, az ötödik gyermeküket várják. De nem ők az első sztárpár, akik nagycsaládról álmodtak, és meg is valósították vágyukat. Jamie Oliver szintén öt gyermek büszke édesapja, és a hírek szerint Kim Kardashian és Kanye West is bővítik családjukat béranya segítségével. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.