Megszólalt az M3-ason elgázolt Tankcsapda-rajongó lány kedvese

gázolás rajongó baleset Tankcsapda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az M3-as autópályán gázolták el a Tankcsapda zenekar egyik rajongóját, amikor az egyik koncertről tartott hazafelé. Párja, Zoltán most elmesélte a történteket. 

„Múlt időben sem róla, sem a kapcsolatunkról nem tudok beszélni. Ilyen szerelem mindenki életében csak egy van. Persze, voltak vitáink, de szerintem ez természetes minden olyan kapcsolatban, amely ilyen hőfokon ég” – osztotta meg a Blikkel Zoltán (35), az M3-ason elgázolt lány párja. A lány egy Tankcsapda koncertről tartott hazafelé párjával, ahogy megírtuk: az elhunyt rajongót a zenekar is gyászolja.

„Vidáman ült be az autóba, feldobott volt az átélt élményektől. A telefonját elhagyta szórakozás közben, ezért az enyémet kérte el, hogy az együttes gitárosának megköszönje a jegyeket. Ám észrevett valami félreérthető üzenetet, amit valaki írt nekem. Ezen nagyon felhúzta magát, így elkezdtünk veszekedni, miközben mentünk hazafelé az M3-ason” – idézte fel a történteket Zoltán. Amikor lehúzódott az útról, hogy mindketten megnyugodhassanak, Kata kiugrott az autóból, kikapta a kocsikulcsot és rázárta párjára az autót, amit ilyen esetben belülről nem lehet kinyitni.

A zenekar is búcsúzott az elhunyt lánytól Forrás: Origo/Beliczay László

A férfi úgy gondolta, kedvese a közeli benzinkútra tarthat, hogy rendezze gondolatait. Csak órákkal később tudta meg, hogy Kata nem a szalagkorlát mellett haladt, hanem az autók közé rohant, ahol egy BMW elgázolta.

„Öt órát ültem a kocsiban úgy, hogy fogalmam sem volt semmiről. A baleset tőlem távolabb történt, nem láttam belőle semmit. Telefonom nem volt, mert az is nála maradt. Aztán jött egy rendőr, nagy nehezen kiszabadított a kocsim fogságából, és akkor tudtam meg, hogy Kata nincs többé. Oda akartam rohanni, hogy utoljára átöleljem, de addigra elvitték” – nyilatkozta a megtört férfi.

A gázolót, aki megállás nélkül továbbhajtott, megtalálta a rendőrség, ellene segítségnyújtás elmulasztása miatt indult eljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.