Az M3-as autópályán gázolták el a Tankcsapda zenekar egyik rajongóját, amikor az egyik koncertről tartott hazafelé. Párja, Zoltán most elmesélte a történteket. 

„Múlt időben sem róla, sem a kapcsolatunkról nem tudok beszélni. Ilyen szerelem mindenki életében csak egy van. Persze, voltak vitáink, de szerintem ez természetes minden olyan kapcsolatban, amely ilyen hőfokon ég” – osztotta meg a Blikkel Zoltán (35), az M3-ason elgázolt lány párja. A lány egy Tankcsapda koncertről tartott hazafelé párjával, ahogy megírtuk: az elhunyt rajongót a zenekar is gyászolja.

„Vidáman ült be az autóba, feldobott volt az átélt élményektől. A telefonját elhagyta szórakozás közben, ezért az enyémet kérte el, hogy az együttes gitárosának megköszönje a jegyeket. Ám észrevett valami félreérthető üzenetet, amit valaki írt nekem. Ezen nagyon felhúzta magát, így elkezdtünk veszekedni, miközben mentünk hazafelé az M3-ason” – idézte fel a történteket Zoltán. Amikor lehúzódott az útról, hogy mindketten megnyugodhassanak, Kata kiugrott az autóból, kikapta a kocsikulcsot és rázárta párjára az autót, amit ilyen esetben belülről nem lehet kinyitni.

A zenekar is búcsúzott az elhunyt lánytólForrás: Origo/Beliczay László

A férfi úgy gondolta, kedvese a közeli benzinkútra tarthat, hogy rendezze gondolatait. Csak órákkal később tudta meg, hogy Kata nem a szalagkorlát mellett haladt, hanem az autók közé rohant, ahol egy BMW elgázolta.

„Öt órát ültem a kocsiban úgy, hogy fogalmam sem volt semmiről. A baleset tőlem távolabb történt, nem láttam belőle semmit. Telefonom nem volt, mert az is nála maradt. Aztán jött egy rendőr, nagy nehezen kiszabadított a kocsim fogságából, és akkor tudtam meg, hogy Kata nincs többé. Oda akartam rohanni, hogy utoljára átöleljem, de addigra elvitték” – nyilatkozta a megtört férfi.

A gázolót, aki megállás nélkül továbbhajtott, megtalálta a rendőrség, ellene segítségnyújtás elmulasztása miatt indult eljárás.