békülés Majka Curtis esély
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka és Curtis béküléséről álmodoznak a rajongók és úgy tűnik, van rá esély.

Majka és Curtis sok évig dolgoztak együtt, mielőtt 2018 augusztusában elváltak volna útjaik. Majka a SZIN színpadán tudatta a rajongókkal, vége az együttműködésüknek Curtis drogproblémái miatt. A másik rapper sokáig tagadta, hogy bármilyen függőséggel küzdene, de miután rengeteg fellépésén nem jelent meg bevallotta, hogy mégis van problémája és elvonóra megy.

Majka és Curtis békülésére még van esély? Forrás: Majka Facebook

UI: Szeretlek, Petike, és mindenben igazad volt” – ezzel zárta Curtis közösségi oldalain megjelent bejelentését, melyre Majka is reagált. „Én is szeretlek Testvérem! Sok sikert!!!” – írta Instagram-oldalán a rapper. Curtis posztja alatt sorakoznak az erőt adó kommentek, de valaki azt is megemlítette, akkor lenne az igazi, ha a régi csapat újra összejönne, mire Curtis csak annyit reagált: lesz még!

Ez pedig jelentheti azt, ha a rapper túljutott a problémáin, újra készülnek Majkával közös számaik.

Lehet esély Majka és Curtis békülésére? Forrás: Facebook/Curtis
Pataki Zita újabb lombikprogramot vállal: vlogban mutatja be az utolsó próbálkozásáthttp://www.life.hu/sztarok/20190108-pataki-zita-ujabb-lombikprogramot-vallal-vlogban-mutatja-be-az-utolso-probalkozasat.htmlPataki Zita és férje újra belevágnak a lombikprogramba dacára a sok sikertelen próbálkozásnak, és ezúttal mindent megmutatnak: az utolsó beültetésről vlogot készítenek. TV + Sztárok--Távoltartást rendelt el a bíróság Kevin Spaceyvel szembenhttp://www.life.hu/sztarok/20190108-tavoltartast-rendelt-el-a-birosag-kevin-spaceyvel-szemben.htmlTávoltartást rendelt el hétfőn egy amerikai bíró Kevin Spacey amerikai színésszel szemben, aki ellen bántalmazás és szeméremsértés miatt emeltek vádat decemberben.TV + Sztárok--Gyarmati Panka is csatlakozik az Exatlon Hungaryhezhttp://www.life.hu/sztarok/20190107-gyarmati-panka-is-csatlakozik-az-exatlon-hungaryhez.htmlGyarmati Panka is csatlakozik az Exatlon Hungary csapatához. TV + SztárokOrigoA vörös szőnyegen pózolt Mel Gibson és 35 évvel fiatalabb kedvese – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190107-a-voros-szonyegen-pozolt-mel-gibson-es-35-evvel-fiatalabb-kedvese.htmlA 63 esztendős Mel Gibson és 28 éves kedvese csak úgy sugárzik a boldogságtól. TV + Sztárok--ByeAlex megmutatta a barátnőjét – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190107-byealex-megmutatta-baratnojet.htmlByeAlex tőle szokatlan módon megosztott egy felvételt a barátnőjéről, Vandusról. TV + SztárokOrigoLabancz Lilla a színházat célozza meg: elárulta, hol lép felhttp://www.life.hu/sztarok/20190107-labancz-lilla-a-szinhazat-celozza-meg-elarulta-hol-lep-fel.htmlMár láthattuk a filmvásznon Labancz Lillát az Álom.net című filmben, most pedig újra arra készül, hogy színészi tehetségét csillogtassa meg. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.