Bochkor Gábor az Önindítóban fejtette ki a véleményét a Follow The Flow egyik daláról, amelyet a rádiójuk játszik. A műsorvezető finoman szólva nem volt elragadtatva az együttes Anyám mondta című számától, pontosabban a szövegétől.

Bochkor Gábor többször is hallotta már a Follow The Flow Anyám mondta című slágerét, de legutóbb már nem tudta magában tartani a véleményét. Miután az Önindítóban leadták a számot, teljesen kiakadt.

Bochkor Gábornak nagyon nem tetszik a Follow The Flow számaForrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt

„Gyerekek, aki ezt az előző dalt írta, azt le kéne csukni. Ennek a szövege olyan szinten vállalhatatlan. A magyartanára helyében szégyenpadra ülnék" - kezdte Bochkor, a társa pedig közbevágott, és azt mondta, ez költői szabadság. „Az nem költői szabadság, ha valaki nem tud a szavakkal bánni. »Miért lettem önemésztő« – már elnézést kérek, ez egy dalban? Ezt most tök komolyan mondom, akkor is, ha játsszuk, ez egy borzalmas dal"  – fakadt ki a rádiós. „Ilyen alapon le lehetne kaszálni a dalok kilencven százalékát" – vágta közbe István Dani, ezzel azonban nem értett egyet Bochkor. „Nagyon jó a dallama" – vetette közbe a másik műsorvezető, Gyuri. „Igen, csak egy dallal az a probléma, hogy szövege is van, s ezzel a problémával szembesült ez a zenekar is. Hogy a szöveg bizony egy nagyon kemény fa. (...) Hidd el, már hússzor átment a szervezetemen ez a dal, és most verte ki a biztosítékot.  (...) Nem a refrén, ott nyöszörög az anyjáról, kit érdekel. Ami közben van, az a borzalom" - folytatta Bochkor.

Dani szerint a refrén aranyos volt, úgy véli, ez meg is menti a dalt, de Bochkor szerint társa csak mindenáron az ellenpontot akarja képviselni. Majd azt javasolta Daninak, ha annyira szereti, tetováltassa magára azt, hogy „Csak ne lennék ilyen önemésztő". (...) Én ilyen rossz szöveget talán még soha nem hallottam. Talán soha. Most mi van? Meg vagytok illetődve? Az előbb még egyetértettetek velem" – piszkálta kollégáit Bochkor. „Nehéz érteni a szöveget" – mondta Gyuri „Azt mondtad az előbb nekem, hogy nagyon örülsz, hogy ennek a szövegét eddig nem realizáltad, mert most, hogy meghallgattad, te is elképedtél" – emlékeztette kollégáját Bochkor arra, hogy mit is mondott a dal közben. „Igen, mert a dallama jó, és örülök, hogy eddig a szövegét nem hallottam ki rendesen, mert nem volt értelme" – válaszolta Gyuri. Majd felolvastak egy részletet, amire Bochkor azt reagálta, hogy az óvodában jobbakat írnak.