Curtis mellett sok sztár kiáll, rengetegen támogatják, köztük Laky Zsuzsi férje is, aki pontosan tudja, mire lenne szüksége a rappernek ahhoz, hogy le tudjon számolni a függőségével. 

A héten Curtis beismerte azt, amit már sokan tudtak: problémája van. Miután Majka kitálalt, és elváltak útjaik, a másik rapper egyedül kezdett koncertezni, de hiába, nagyon sok fellépését mondta le. Bejelentette azonban, hogy rehabilitáción fog részt venniés rengetegen támogatják. Laky Zsuzsi férje, Dietz Gusztáv is, aki azért szigorúbb Curtisszel, mert ő is átesett már ezen. A sportoló az apja halála után lett heroinista, nagyon sok időbe, szenvedésbe és kitartásba telt, mire le tudott szokni. Elmondta, szerinte Curtisnek mire lenne szüksége.

Dietz Guszti tudja, mi kell CurtisnekForrás: Instagram / Curtis

"Együttsírás nem lesz. Az önsajnálatot elfelejtheti, én sem fogom sajnálni. Ahhoz, hogy megszabaduljon a függőségétől, fel kell nőnie.  Meglátásom szerint Curtisnek nincs szüksége rehabra. Orvosi segítség kell neki, gyógyszeres kezelés és a családja közelsége. Vissza kell térnie a régi értékekhez, a családhoz és a sporthoz. Először is oda kell állnia a tükör elé és le kell köpnie magát! Ha azt tudja mondani: kész, elég volt ebből – már jó úton járunk. Én mindig tükröt fogok tartani neki. Engem a mozgás húzott ki a pokolból. Curtis egykor focista volt, vissza kell térnie a sporthoz, a mozgás legyen az élete, és ne az, hogy esténként beszívjon a haverokkal. Ebben nagy felelőssége van a párjának is" – mondta Dietz Guszti. "Nem mondom, hogy könnyű lesz, épp ezért esetében nem hiszek a száraz elvonásban. Gyógyszeres kezelésre mindenképp szüksége lesz  és nem kizárt, hogy az első időszakban bekövetkezhet a teljes lelki összeomlás, de nem baj, onnan már csak felfelé vezet az út" – tette hozzá a Ripostnak