Ábel Anita karácsony előtt jelentette be: elválnak férjével, akivel hosszú évek óta éltek együtt és egy kislányuk is született.

Ábel Anita sosem titkolta, hogy ő vetett véget a házasságának, erről nyíltan és kendőzetlenül mesél az e heti Story magazinban is. 

Ábel AnitaForrás: Facebook ! Ábel Anita

„Én mondtam ki, hogy legyen vége a házasságunknak, és ezt azóta is a legkulturáltabb módon próbáljuk megélni. Nem kaptam egyetlen rossz megjegyzést sem, amiért én mondtam ki a végső szót, de őszintén megvallva, nem is nagyon érdekelt volna senkinek a véleménye. Egy életem van, és azt úgy alakítom, ahogy én szeretném, ebbe kívülről nem engedek beleszólni. Senki sem tudhatja, hogy mi a jó tanács és mi a rossz. A lányunk, Luca a legfontosabb ebben a történetben, csakis azt tartjuk szem előtt a férjemmel, hogy ő ne sérüljön semmiképp. Fantasztikusan erős kislány, de nem ámítom magam: tisztában vagyok vele, hogy pár hónap alatt még nem tudja helyretenni magában a történteket. Egyébként nincsenek szabályok, akkor megy át az apukájához, aki a közelbe költözött, amikor csak akar, annyi időt töltenek együtt, amennyit szeretnének” – mesélte a hetilapnak a színésznő.