64 méteres zsírcsomó tömítette el a brit csatornarendszer egy szakaszát

zsír zsírcsomó higiénia csatorna vécé olaj ürülék wc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hat darab kétemeletes busz nagyságú zsír- és szemétcsomó okozott dugulást a brit csatornarendszerben. A szakértő szerint ez a polgárok rossz vécéhasználati szokásai miatt alakult ki. 

Nem kellene forró olajat, zsírt önteni a vécékbe, valamint a higiéniai termékeket, törlőkendőket is a szemetesbe kellene dobni – mondja a szakértő azzal a kapcsolatban, hogy egy 64 méteres zsírdugó tömítette el a brit csatornarendszer egy szakaszát.

A hat darab kétemeletes busznyi tömb főként zsírból és hulladékból áll. A dugulás elhárítása heteket vesz majd igénybe Délnyugat-Angliában. Ez a mennyiség évek alatt gyűlt össze, a környékbelieknek pedig most nagy gondot okoz a teljesen elzáródott csatorna.

Nem csak VV Fanni miatt nyomoz a rendőrség B. László utánhttp://www.life.hu/news/20190111-nem-csak-vv-fanni-miatt-nyomoz-a-rendorseg-b-laszlo-utan.htmlNem csak Novozánszki Fanni eltűnése miatt nyomoz a rendőrség az előzetesben lévő dunaújvárosi B. Lászó után. A Blikk úgy tudja, más bűncselekményben is érintett a férfi. NewsOrigoSzélre, hófúvásra, extrém hidegre figyelmeztetnekhttp://www.life.hu/news/20190111-szelre-hofuvasra-extrem-hidegre-figyelmeztetnek.htmlNéhány megyére az erős szél, illetve hófúvás, egy megyére pedig az extrém hideg miatt is figyelmeztetést adott ki péntekre az Országos Meteorológiai Szolgálat. News--Nagyon megjárta a társkeresőn egy nő, aki egy illegális vadászaton vett részt korábbanhttp://www.life.hu/news/20190110-nagyon-megjarta-a-tarskereson-egy-no-aki-egy-illegalis-vadaszaton-vett-reszt-korabban.htmlNagyon ráfázott egy nő a társkeresőre: mindent kifecsegett illegális vadászatáról egy vadőrnek, másnap pedig őrök jelentek meg a lakásán. NewsOrigoÖngyilkos lett egy 10 éves kislány, hogy az édesanyját boldoggá tegyehttp://www.life.hu/news/20190110-ongyilkos-lett-egy-10-eves-kislany-hogy-edesanyjat-boldogga-tegye.htmlÖngyilkos lett egy 10 éves kislány Mexikóban azért, hogy az édesanyját boldoggá tegye. NewsThinkstockA Kékestetőn már 32 centiméteres a hóhttp://www.life.hu/news/20190110-a-kekesteton-mar-32-centimeteres-a-ho.htmlTetemes mennyiségű hó esett az elmúlt napokban, amelynek köszönhetően a Kékestetőn már 32 centiméteres a hóréteg. NewsOrigoSokkoló titkok az élelmiszeriparrólhttp://www.life.hu/news/20190109-sokkolo-titkok-az-elelmiszeriparrol.htmlÉrdekes videó került fel az internetre az élelmiszeripar átveréseiről. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.