Járatritkítás miatt egy hároméves kisfiú fagyoskodik reggelente fél órát egy buszmegállóban

Forrás: MTI/Máthé Zoltán -
Gödöllő Volán járatritkítás Veresegyház busz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hároméves kisfiú és édesanyja fagyoskodik reggelente egy fedetlen buszmegállóban fél órán keresztül, mert a járatritkítás miatt már csak így tudnak eljutni otthonuktól az óvodáig.

A menetrendváltozás során ritkultak a buszjáratok Gödöllő és Veresegyház között, ami egy anyukát és hároméves kisfiát különösen rosszul érintett.

Gödöllőn lakunk Benivel, Veresegyházán dolgozom. Mivel egyedül nevelem őt, logikusnak tűnt, hogy a munkahelyem közelében keresek neki óvodát. Eddig tökéletesen is működött minden: ugyan korán indultunk, mert nekem fél 7-kor kezdődik a munkaidőm, és két busszal is kell mennünk, de otthonról 30-40 perc alatt az óvodában voltunk. Az átszállásnál ugyanis szinte semmit se kellett várakoznunk” – mesélte a Blikknek az anyuka.

Vanessza és kisfia, Beni így télvíz idején, hóban, fagyban is fél órát kénytelen várakozni az átszállásra a buszmegállóban.

Hajnal 4:15-kor ébresztem Benit, hogy elérjük az 5:20-as buszt, az átszállásra pedig majdnem fél órát várunk a hideg, lefedetlen padoknál arra a buszra, ami eddig egy perccel a gödöllői járatunk után érkezett. Ez jó időben sem mókás hajnalok hajnalán, de ilyenkor, a mínuszokban egyenesen rettenetes! Szegény gyermek még jóformán alszik ilyenkor, én pedig próbálom betakargatni, hogy legalább ne fagyjon csontig. És mindezt olyan emberek döntése miatt, akik feltehetőleg csak kívülről látnak autóbuszokat.”

64 méteres zsírcsomó tömítette el a brit csatornarendszer egy szakaszáthttp://www.life.hu/news/20190111-64-meteres-zsircsomo-tomitette-el-a-brit-csatornarendszer-egy-szakaszat.htmlHat darab kétemeletes busz nagyságú zsír- és szemétcsomó okozott dugulást a brit csatornarendszerben. A szakértő szerint ez a polgárok rossz vécéhasználati szokásai miatt alakult ki. News--Nem csak VV Fanni miatt nyomoz a rendőrség B. László utánhttp://www.life.hu/news/20190111-nem-csak-vv-fanni-miatt-nyomoz-a-rendorseg-b-laszlo-utan.htmlNem csak Novozánszki Fanni eltűnése miatt nyomoz a rendőrség az előzetesben lévő dunaújvárosi B. Lászó után. A Blikk úgy tudja, más bűncselekményben is érintett a férfi. NewsOrigoNagyon megjárta a társkeresőn egy nő, aki egy illegális vadászaton vett részt korábbanhttp://www.life.hu/news/20190110-nagyon-megjarta-a-tarskereson-egy-no-aki-egy-illegalis-vadaszaton-vett-reszt-korabban.htmlNagyon ráfázott egy nő a társkeresőre: mindent kifecsegett illegális vadászatáról egy vadőrnek, másnap pedig őrök jelentek meg a lakásán. NewsOrigoMegdőlt az idei téli hidegrekord: mínusz 18,6 Celsius-fok volt kedden Vásárosnaménybanhttp://www.life.hu/news/20190109-megdolt-az-idei-teli-hidegrekord-minusz-18-6-celsius-fok-volt-kedden-vasarosnamenyban.htmlKedd hajnalban megdőlt az idei téli hidegrekord: Vásárosnaményban mínusz 18,6 fokot mértek. News--Holtan találták Annalise Braakensiek ausztrál modell-műsorvezetőthttp://www.life.hu/news/20190109-holtan-talaltak-annalise-braakensiek-ausztral-modellmusorvezetot.htmlDepresszióval küzdött, és nehéz év állt az ausztrál műsorvezető, Annalise Braakensiek mögött. Vasárnap holtan találták a rendőrök. News--Megmutatta igazi arcát a nő, aki Angelina Jolie-vá sminkelte magáthttp://www.life.hu/news/20190108-megmutatta-igazi-arcat-a-no-aki-angelina-jolieva-sminkelte-magat.htmlKiderült, hogy nem a plasztikai műtétektől nézett ki zombinak az az iráni nő, aki Angelina Jolie-vá szeretett volna válni. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.