szellemvadász Cornwall híd szellem Nagy-Britannia malom kísértet erdő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szellemkeresésre indult néhány kísértetvadász Cornwallban. Olyasmit vettek videóra, amire még ők sem számítottak. 

Paranormális jelenségeket mérő műszerrel felszerelkezve indult szellemvadászatra néhány kísértetőrült Cornwallban. Éjszaka vették az irányt az egyik erdő felé, ahol megdöbbentő dolgot észleltek.

Mark Davies és három barátja egy elhagyott malomhoz vezető hídhoz ért, amikor egy szellemet véltek látni. Videóra is vették az eseményeket, úgy gondolják, ez lehet a megdönthetetlen bizonyíték arra, hogy túlvilági lények járnak köztünk. Megpróbáltak kommunikálni is vele.

„Éreztem a jelenlétet, a hideget és a fájdalmat. Csak azt kértem, hogy mutassa meg magát, és ott volt” – mondta Davies, aki már évek óta üldözi a szellemeket. Úgy látták, a különös alak arca nem emberi volt.

A szellemről készült videót a Mirror oldalán nézheted meg.

64 méteres zsírcsomó tömítette el a brit csatornarendszer egy szakaszáthttp://www.life.hu/news/20190111-64-meteres-zsircsomo-tomitette-el-a-brit-csatornarendszer-egy-szakaszat.htmlHat darab kétemeletes busz nagyságú zsír- és szemétcsomó okozott dugulást a brit csatornarendszerben. A szakértő szerint ez a polgárok rossz vécéhasználati szokásai miatt alakult ki. News--Nem csak VV Fanni miatt nyomoz a rendőrség B. László utánhttp://www.life.hu/news/20190111-nem-csak-vv-fanni-miatt-nyomoz-a-rendorseg-b-laszlo-utan.htmlNem csak Novozánszki Fanni eltűnése miatt nyomoz a rendőrség az előzetesben lévő dunaújvárosi B. Lászó után. A Blikk úgy tudja, más bűncselekményben is érintett a férfi. NewsOrigoSzélre, hófúvásra, extrém hidegre figyelmeztetnekhttp://www.life.hu/news/20190111-szelre-hofuvasra-extrem-hidegre-figyelmeztetnek.htmlNéhány megyére az erős szél, illetve hófúvás, egy megyére pedig az extrém hideg miatt is figyelmeztetést adott ki péntekre az Országos Meteorológiai Szolgálat. News--Nagyon megjárta a társkeresőn egy nő, aki egy illegális vadászaton vett részt korábbanhttp://www.life.hu/news/20190110-nagyon-megjarta-a-tarskereson-egy-no-aki-egy-illegalis-vadaszaton-vett-reszt-korabban.htmlNagyon ráfázott egy nő a társkeresőre: mindent kifecsegett illegális vadászatáról egy vadőrnek, másnap pedig őrök jelentek meg a lakásán. NewsOrigoÖngyilkos lett egy 10 éves kislány, hogy az édesanyját boldoggá tegyehttp://www.life.hu/news/20190110-ongyilkos-lett-egy-10-eves-kislany-hogy-edesanyjat-boldogga-tegye.htmlÖngyilkos lett egy 10 éves kislány Mexikóban azért, hogy az édesanyját boldoggá tegye. NewsThinkstockA Kékestetőn már 32 centiméteres a hóhttp://www.life.hu/news/20190110-a-kekesteton-mar-32-centimeteres-a-ho.htmlTetemes mennyiségű hó esett az elmúlt napokban, amelynek köszönhetően a Kékestetőn már 32 centiméteres a hóréteg. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.