Szélre, hófúvásra, extrém hidegre figyelmeztetnek

hideg szeles idő hófúvás tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány megyére az erős szél, illetve hófúvás, egy megyére pedig az extrém hideg miatt is figyelmeztetést adott ki péntekre az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A vészjelzés szerint Nógrád megyére az extrém hideg miatt adtak ki figyelmeztetést. Itt a hőmérséklet akár mínusz 15 Celsius-fok alá is süllyedhet. Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az erős szélre figyelmeztetnek. Emellett Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Veszprém megyére a hófúvás veszélye miatt adtak ki elsőfokú figyelmeztetést péntekre. Ezekben a megyékben a friss hóval fedett területeken a szél alacsony hótorlaszokat emelhet.

Az előrejelzés szerint pénteken a nappali maximumok többnyire mínusz 6 és plusz 2 között alakulnak (a fagypont feletti értékek elsősorban nyugaton, délnyugaton várhatók). A hétvége további részében melegszik az idő.

Nem csak VV Fanni miatt nyomoz a rendőrség B. László utánhttp://www.life.hu/news/20190111-nem-csak-vv-fanni-miatt-nyomoz-a-rendorseg-b-laszlo-utan.htmlNem csak Novozánszki Fanni eltűnése miatt nyomoz a rendőség az előzetesben lévő, dunaújvárosi B. Lászó után. A Blikk úgy tudja, más bűncselekményben is értintett a férfi.NewsOrigoNagyon megjárta a társkeresőn egy nő, aki egy illegális vadászaton vett részt korábbanhttp://www.life.hu/news/20190110-nagyon-megjarta-a-tarskereson-egy-no-aki-egy-illegalis-vadaszaton-vett-reszt-korabban.htmlNagyon ráfázott egy nő a társkeresőre: mindent kifecsegett illegális vadászatáról egy vadőrnek, másnap pedig őrök jelentek meg a lakásán. NewsOrigoÖngyilkos lett egy 10 éves kislány, hogy az édesanyját boldoggá tegyehttp://www.life.hu/news/20190110-ongyilkos-lett-egy-10-eves-kislany-hogy-edesanyjat-boldogga-tegye.htmlÖngyilkos lett egy 10 éves kislány Mexikóban azért, hogy az édesanyját boldoggá tegye. NewsThinkstockA Kékestetőn már 32 centiméteres a hóhttp://www.life.hu/news/20190110-a-kekesteton-mar-32-centimeteres-a-ho.htmlTetemes mennyiségű hó esett az elmúlt napokban, amelynek köszönhetően a Kékestetőn már 32 centiméteres a hóréteg. NewsOrigoSokkoló titkok az élelmiszeriparrólhttp://www.life.hu/news/20190109-sokkolo-titkok-az-elelmiszeriparrol.htmlÉrdekes videó került fel az internetre az élelmiszeripar átveréseiről. NewsOrigoÍgy élvezték a havat a fővárosi állatkert állataihttp://www.life.hu/news/20190109-igy-elveztek-a-havat-a-fovarosi-allatkert-allatai.htmlNagyon örültek a vastag hórétegnek a Fővárosi Állat- és Növénykert lakói. NewsOrigo








Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.