Két és fél éve éli a szinglik életét Hajdú Péter. Most elárulta, hogy válása után most kész megtalálni az igazit. Azt is elmondta, hogy milyen hölgy lenne álmai asszonya.

"Két és fél év elég volt rá, hogy eldöntsem magamban, milyen partnert szeretnék, és mára le is tisztult a kép" - kezdte a Ripostnak Hajdú Péter, akinek bár volt egy kapcsolata a válása óta, de mint mondta: még nem állt készen. 

Most azonban úgy érzi, eljött az idő, ismerkedik, randevúzik, azt is elárulta, hogy nem minden estét tölt egyedül. "Előfordult már, hogy több kellemes estém is volt ugyanazon lánnyal" - nyilatkozta a műsorvezető, aki azt is elmondta, hogy milyen nő lenne álmai asszonya. 

Hajdú Péter keresi az igazitForrás: Instagram/Hajdú Péter

"Nem tagadom, nálam is a külső megjelenés a belépő, de az az igazság, hogy a szépség önmagában kevés. Nagyon fontos az intellektus, és persze a hasonló érdeklődési kör, illetve eleve kizáró ok, ha a lány és köztem kettessel kezdődne a korkülönbség évszáma" - mesélte. 

Kétgyermekes családapaként az is fontos neki, hogy gyermekeinek ne okozzon nehézséget. "Ők érzékenyek, ezért nem szeretnék olyan hölggyel belevágni egy hosszú kapcsolatba, akinek van már gyermeke. Azt hiszem, az én gyerkőceim nem viselnék jól, ha az ő szobájukba valaki más költözne be" - mesélte Hajdú. Hozzátette: az is fontos, hogy a nő ne a szülői házból költözzön hozzá, legyen saját egzisztenciája.