Körtvélyessy Zsolt meglepetésesküvőt szervez a lányának és L. L. Juniornak

Forrás: Facebook/L.L. Junior -
esküvő Körtvélyessy Zsolt lánya L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L. L. Junior titokban vette el szerelmét, Kingát, az örömapa viszont nem nyugszik bele abba, hogy nem vezethette oltár elé a lányát: meglepetésesküvőt szervez a szerelmeseknek. 

L. L. Junior a legnagyobb titokban vette el szerelmét, Körtvélyessy Zsolt lányát. A zenész és Kinga Dominikán fogadtak örök hűséget egymásnak, így sem a szülők, sem a barátok nem osztozhattak a boldogságukban. Az örömapa nem akar ebbe belenyugodni, és úgy döntött, szervez Juniornak és a lányának itthon egy meglepetésesküvőt.

L. L. Junior titokban vette el szerelmét, az örömapa meglepetésesküvőt szervez Forrás: Facebook/L.L. Junior

"Úgy döntöttem, meglepem őket, és hamarosan szervezek egy esküvőt itthon nekik. Már ki is néztem egy gyönyörű kis kápolnát. Szeretném, ha a családtagok és a barátok is osztozhatnának az örömükben. Persze az is benne van ebben az egészben, hogy szeretném oltár elé vezetni a lányomat" – mondta a Blikknek Körtvélyessy Zsolt.

Körtvélyessy Zsolt oltár elé akarja vezetni a lányát Forrás: MTI/Ujvári Sándor

van bennem apai féltékenység, mert elveszítettem a lányomat"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.