Megkéseltek egy embert a bécsi pályaudvaron: meghalt

Forrás: Shutterstock -
halál késelés Bécs pályaudvar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bécsi főpályaudvaron történt halálos kimenetelű késelés. Az áldozat a helyszínen az életét vesztette.

A bécsi főpályaudvaron késeltek meg egy embert keddre virradóra - közölte az osztrák rendőrség az APA hírügynökséggel. Az áldozat életét nem lehetett megmenteni, a helyszínen elhunyt. A feltételezett elkövetőt viszont sikerült elfogni. A vasúttársaság alkalmazottai feltartóztatták az illetőt a rendőrség kiérkezéséig, akik őrizetbe vették.

Megkéseltek egy embert a bécsi pályaudvaron - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock


A gyilkos fegyvert lefoglalták, a bűncselekmény kivizsgálása megkezdődött. Egyelőre sem a tettes, sem az áldozat kilétéről nem közöltek semmit, ahogy a késelés okáról sem – írja az MTI.

Ausztriában továbbra is kritikus a helyzet a havazás miatt – Fotókhttp://www.life.hu/news/20190114-ausztriaban-tovabbra-is-kritikus-a-helyzet-a-havazas-miatt.htmlTovábbra is kritikus a helyzet Ausztria egyes tartományaiban a folyamatos havazás miatt. News--Egy ismerős szerint ez motiválta a káptalanfai családirtóthttp://www.life.hu/news/20190114-egy-ismeros-szerint-ez-motivalta-a-kaptalanfai-csaladirtot.htmlNemrég anyagilag is csődbe ment az az osztrák férfi, aki vérfürdőt rendezett a volt szerelme házánál, majd önmagával is végzett. News--Tűz ütött ki egy ecuadori rehabilitációs intézetben: tizennyolcan meghaltakhttp://www.life.hu/news/20190114-tuz-utott-ki-egy-ecuadori-rehabilitacios-intezetben-tizennyolcan-meghaltak.htmlTűz ütött ki egy ecuadori rehabilitációs intézetben. Tizennyolc ember meghalt, és nagyon sok a sérült. News--Eva Rezesova külföldre akar költözni, ezért árulja a luxusotthonáthttp://www.life.hu/news/20190114-eva-rezesova-kulfoldre-akar-koltozni-ezert-arulja-luxusotthonat.htmlEva Rezesova külföldre akar költözni, ezért árulja a szlovákiai luxusotthonát. News--Az Élet Iskola alapítója, Szombathelyi Tibor fulladt a bárdudvarnoki jeges tóbahttp://www.life.hu/news/20190114-az-elet-iskola-alapitoja-szombathelyi-tibor-fulladt-a-bardudvarnoki-jeges-toba.htmlKiderült, hogy Szombathelyi Tibor, az Élet Iskola megálmodója a bárdudvarnoki baleset áldozata: a férfi holttestét a tó jege alatt találták meg. News--Ez történhetett a lezuhant maláj géppelhttp://www.life.hu/news/20190114--ez-tortenhetett-a-lezuhant-malaj-geppel.htmlA maláj gép lezuhanásának rejtélye végre megoldódhat, ha igaz, amit egy magánnyomozó állít. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.