Korda György nem tud szabadulni attól a hazugságtól, ami szinte a pályája eleje óta kísérti őt. Azt terjesztik róla, hogy nem a nőket szereti.

Hiába él boldog házasságban évtizedek óta, és hiába falta a nőket fiatalon, valamiért kialakult Korda Györgyről az a pletyka, hogy nem a nőket szereti. Többször megpróbáltak már leszámolni ezzel a híreszteléssel, most az életrajzi könyvükben vallanak erről: egy táncosfiútól ered az egész. 

Korda Györgyről sokáig terjesztették, hogy melegForrás: MTI/Koszticsák Szilárd

"Van egy dolog, amit szívesen elmesélek. Végigkísérte Gyuri pályáját, helytelenül, mert hülyeség. Dolgoztam a kozmetikában, végzős voltam, már akkor együtt énekeltünk Gyurival. Kezeltem egy nőt, és azt mondja, láttam a nevedet a plakáton Korda műsorában. Ugye, tudod, hogy az b*zi?" - idézi Klárikát a Blikk. "Mondtam, hogy biztos helyről tudom, hogy nem az" - folytatta az énekesnő, aki már akkor Korda György kedvese volt, de nem hagyta nyugodni a dolog, így kiderítette, honnan erednek a pletykák. "A főnököm elmesélte, hogy  a Moulin Rouge-ban, ahol Gyuri is kezdett, volt egy ugyanilyen nevű táncos fiú, aki köztudottan meleg volt, később elment Párizsba" - mesélte Klári. Vagyis minden innen eredhetett, de ez nem vigasztalta Korda Györgyöt annak idején. Tett azért, hogy bizonyítsa, a nőket szereti. "Boldog-boldogtalant lefektetett, hogy bebizonyítsa a világnak az ellenkezőjét. Innen eredt az az iszonyatos nőfalás" - árulta el Klárika.