Új kihívás terjed a neten, amely során a sztárok megmutatják, hogyan is néztek ki 10 évvel ezelőtt. Rengeteg híresség csatlakozott már a #10YearChallenge elnevezésű kampányhoz, és sorra pakolják ki magukról a képeket. Persze nemcsak a külföldi celebek osztják meg az egy évtizeddel ezelőtti képeiket, hanem a hazaiak is. Ábel Anita és Tolvai Reni fotóit már megmutattuk, íme, a többiek.

Tatár Csilla Tatár Csilla sem akart kimaradni, így ő is megosztotta, hogyan nézett ki 10 évvel ezelőtt. Azt kell, hogy mondjuk, a külső változások nem olyan szembetűnőek, de az élete alaposan megváltozott ahhoz képest, ahol 10 évvel ezelőtt volt. A műsorvezető a kép alatt jelzi, most sokkal jobban érzi magát, és a kommentelőknek is feltűnt, hogy talán az egyetlen különbség a két fotó között, hogy a most készült képen sugárzik.


Tóth Vera Nem meglepő módon külsőleg talán Tóth Vera az, aki igazán sokat változott, de valószínűleg ezt belső átalakulások is kísérték. 2009-ben Vera 50 kilóval nehezebb volt, az elmúlt 10 év legfontosabb eredményének tekinti a fogyását. „Hála minden percéért, mert igazán teljesnek csak most érzem magam, hozzáteszem, az első fotón látható nőszemélyt is nagyon szeretem" – írta a képe alá Vera.


Tücsi Tücsin is szemmel látható a változás a 10 évvel ezelőtti fotójához képest, hiszen az egykori műsorvezető éppen várandós, de egyébként is sokat változott külsőleg, na meg az élete is. Az elmúlt években megtalálta élete szerelmét, akivel eddig is kalandos volt az életük a sok költözés miatt, de a legizgalmasabb dolog még előttük áll: a közös gyermekük nevelése.


Claudia Liptai Claudia 10 évvel ezelőtt még vörös démonként vezette a műsorait. "Hát cuki kis pirospozsgás nő voltam, az tuti" - írta a fotóhoz. Ekkortájt főleg a Mokkában láthattuk őt, aki külsőleg is nagy átalakuláson esett át azóta - hiszen ikonikus hajszínét szőkére cserélte -, de a magánélete is sokat változott: megtalálta igazi párját, akivel született is egy közös gyermekük. 

Gáspár Laci A most 39 éves Gáspár Laci már 10 éve is igazán vagány volt, ahogy az az akkor és most fotóján is látszik. Ekkorra már országos hírnevet szerzett a Megasztárnak köszönhetően, és sikeresen építgette saját karrierjét. Négy nagylemeze jelent meg 2008-ig, amelyből az egyik aranylemez, egy másik pedig platina lett. Stílusa - legalábbis külsőleg - sokat változott, de látszik, hogy akkor is jól érezte magát a bőrében, ahogy most is.