Koholák Alexa tagadja a vádat, amely szerint szélhámosság folyna spirituális központjukban

Forrás: Koholák Alexa - Instagram -
vád spirituális központ szélhámosság Koholák Alexandra Farkas Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koholák Alexa tiszta vizet öntött a pohárba nem sokkal az után, hogy szélhámossággal vádolták meg őt és a férjét.

Néhány napja a Ripost írta meg, hogy Koholák Alexa és férje spirituális központjában szélhámosság folyik, mondván, beteg emberektől csalnak ki pénzt távgyógyításért cserébe. Az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárja teljesen kiakadt a vádakon, és most a Borsban tisztázta magukat.

Egy szó sem igaz a rágalmakból és az összegekből! Egy beavatásért ötezer forintot kérünk el, ami egy hónapig él. Azt gondolom, ez nem egy állhatatlan összeg egy gyógyulni vágyónak. A gyógykarkötők ára valóban soknak tűnhet először, de egy évig működik, és itt is azt gondolom, hogy az összeget elosztva, havi háromezer forint nem sok ezért" - mondta.

Koholák Alexa és férje Forrás: Koholák Alexa - Instagram

Alexa hozzátette, a spirituális központ bevételei nélkül is remekül élnek a férjével. Balázsnak van egy nagy háza Budakeszin, korábban biztos egzisztenciát teremtett magának. Ő pedig továbbra is a tévés munkáiból, szerepléseiből él, amelyekkel saját elmondása szerint milliókat keres.

A befolyt összegek az önkénteseink fizetését teszik ki, akik mára főállásban segítenek az embereknek. Én nem a spirituális tanácsadásból élek, hanem a médiából. Nem árulhatok el összegeket, de nyugodjon meg mindenki, egy tévés szereplésért elég milliós honort kap az ember ahhoz, hogy szépen éljen, főleg, ha sokat van képernyőn. A férjem sem a központból él. Balázs hosszú évekig ingatlanozott, egy vérbeli üzletember, aki komoly egzisztenciát teremtett már jóval korábban, van egy szép háza, ahol egyébként közösen élünk, és mindene megvan a világon. Tehát, ha nem tévéznék, akkor sem lenne anyagi problémám, de szeretek és fogok is dolgozni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.