Jobb ember leszek kampány: januárban a sztárok is minden nap kimondják azt a szót, hogy szeretlek

szeretlek videó sztárok jobb ember leszek kampány 2019 Jobbemberleszek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu 2019-ben elindította Jobb ember leszek kampányát. Januári kihívásunkban arra buzdítjuk olvasóinkat, hogy minden nap mondják el egy-egy szerettüknek, mennyire szeretik őket.

Néhány ismert embert kérdeztünk arról, szerintük fontos-e naponta kimondani, hogy szeretlek, miért nehéz ez sokaknak és hogy ők maguk mennyire élnek a szeretet szó használatával. A Jobb ember leszek januári kampányunk a szeretet szó körül zajlik, hisszük, hogy ha naponta legalább egyszer kimondod valakinek, az a saját hangulatodat is feldobja.

Februárban lesz Justin Bieber és Hailey Baldwin lakodalmahttp://www.life.hu/sztarok/20190117-februarban-lesz-justin-bieber-es-hailey-baldwin-lakodalma.htmlNem titok, hogy törvényesen már házasságot kötött Justin Bieber és Hailey Baldwin. A sztárpár azonban mosta családdal és a barátokkal rendez egy hatalmas lakodalmat. TV + Sztárok--ValóVilág 9: pajzán estéje volt a paplan alatt Adrinak és Hunornak (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190117-valovilag-9-pajzan-esteje-volt-a-paplan-alatt-adrinak-es-hunornak-18.htmlHunor és Adri már többször kerülgette egymást a ValóVilág 9 alatt, ám most úgy tűnik, hogy néhány meglehetősen intim dolog történt közöttük a takaró alatt. TV + Sztárok--Badár Tamás bemutatta új trükkjét - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-badar-tamas-bemutatta-uj-trukkjet.htmlBadár Tamás megint elámította az embereket: élő műsorban mutatta meg legújabb trükkjét. TV + SztárokOrigoÍgy pisil VV Hunor akkor, ha épp merevedése van - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-igy-pisil-vv-hunor-akkor-ha-epp-merevedese-van.htmlVV Hunor megmutatta villalakó társainak, hogyan kell pisilni akkor, ha a férfinak merevedése van. TV + SztárokOrigoBeperelte az apját Rihanna, visszaélt a nevévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-beperelte-apjat-rihanna-visszaelt-a-nevevel.htmlÉdesapja ellen indít pert az énekesnő, Rihanna. A férfi ugyanis visszaélt a vezetéknevével, kereskedelmi célokra használta jogtalanul. TV + Sztárok--Sebestyén Ági szexi szerelésben pózol - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-sebestyen-agi-szexi-szerelesben-pozol.htmlSebestyén Ági feltüzelte a rajongóit legújabb fotójával: átlátszó csipkemelltartóban pózol. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.