Sebestyén Balázs a rádióban vallott arról, hogy neki már két éve van telke a Holdon.

Sebestyén Balázs és társai a Rádó1 műsorában beszélgettek a Holdra leszállt kínai űrszondáról, ekkor került szóba, hogy Balázsnak már van telke ott.

Sebestyén Balázsnak telke van a HoldonFotó: Adrián Zoltán - Origo

"Csak kérdem, hogy kinek van egyébként telke a Holdon? Megvetve, lesajnálva nevettetek ki engem, amikor telket vásároltam két éve a Holdon! Ki beszélt már akkor, hogy keresni kell az új befektetést? Kinek van elismert, rendes, certifikált papírja arról, hogy telke van a Holdon? Nekem!" - mondta Balázs a rádióban. "Szép lassan szemtanúi lehetünk, hát mi még nem, de a gyerekeink már talán igen, hogy elkezdjük kolonizálni a világűrt, és elindul az ember. Kilép, és elkezd egy másik bolygót tönkretenni. Gyerekek, ez még csak kicsi befektetés, de minden így indul.  Egy pár négyzetméteres kis külterület, de majd lesz ott abból valami" - idézi a rádióst a Bors

A lap utánajárt a holdbirtokvásárlás jogi hátterének, de dr. Kamarás Péter ügyvéd csalásnak tartja. "Én nem hiszek ebben, ugyanis a magyar jog szerint ingatlan-nyilvántartásba kellene venni azt a telket, amit megvásárol. Kérdésem, a Holdnak van ingatlan-nyilvántartása? Mert én nem tudok róla! Az egészet egy csalás-ámításnak tartom! Elhiszem, ha közhiteles ingatlannyilvántartásba vezetik, de úgy, hogy csak egy papírt adnak erről a tulajdonról, komolytalannak találom" - árulta el az ügyvéd.