Sebestyén Balázsnak két éve telke van a Holdon

telek Hold Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs a rádióban vallott arról, hogy neki már két éve van telke a Holdon.

Sebestyén Balázs és társai a Rádó1 műsorában beszélgettek a Holdra leszállt kínai űrszondáról, ekkor került szóba, hogy Balázsnak már van telke ott.

Sebestyén Balázsnak telke van a Holdon Fotó: Adrián Zoltán - Origo

telket vásároltam két éve a Holdon!

Bors

A lap utánajárt a holdbirtokvásárlás jogi hátterének, de dr. Kamarás Péter ügyvéd csalásnak tartja.

a magyar jog szerint ingatlan-nyilvántartásba kellene venni azt a telket, amit megvásárol. Kérdésem, a Holdnak van ingatlan-nyilvántartása?

Koholák Alexandráék spirituális központjában is gyógyulna Curtishttp://www.life.hu/sztarok/20190117-koholak-alexandraek-spiritualis-kozpontjaban-is-gyogyulna-curtis.htmlCurtis spirituálisan is próbálná leküzdeni függőségét, méghozzá Koholák Alexandráék központjában. TV + SztárokOrigoMeztelenül fotózták Hegyi Barbarát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-meztelenul-fotoztak-hegyi-barbarat-foto.htmlHegyi Barbara, Jászai Mari-díjas magyar színművésznő egy jótékonysági adománygyűjtés miatt dobta le ruháit és lett egy naptárban Miss Október. TV + Sztárok--VV Adri megnevezte, kit visz ki párbajozni: VV Lacikára került a kendőhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-vv-adri-megnevezte-kit-visz-ki-parbajozni-video.htmlVV Adrit választották a villalakók, neki kell párbajoznia. Szerda este pedig az is kiderült, kivel csap össze a szőke villalány.TV + SztárokOrigoHosszú Katinkát hidegen hagyja Shane Tusup golf karrierje: az Iron Lady édesapja is nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20190117-hosszu-katinkat-hidegen-hagyja-shane-tusup-golf-karrierje.htmlHosszú eltűnés után a napokban újra jelentkezett Shane Tusup és egy hosszú bejegyzésben mesélte el, mi történt vele az elmúlt hónapokban. Új célt tűzött ki maga elé: golf világbajnok szeretne lenni.TV + Sztárok--Molnár Anikó újra szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20190116-molnar-aniko-ujra-szerelmes.htmlMolnár Anikó elárulta, újra szerelmes, és egy hónapja már együtt is él az új párjával. TV + Sztárok--Kiszel Tünde lányától, Donatellától megvált a menedzserehttp://www.life.hu/sztarok/20190116-kiszel-tunde-lanyatol-donatellatol-megvalt-a-menedzsere.htmlKiszel Tünde lánya, Donatella modellkarrierről álmodozott, és el is indult ezen az úton. A menedzsere azonban nem vállalta tovább, most kiderült, hogy miért. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.