VV Adri megnevezte, kit visz ki párbajozni: VV Lacikára került a kendő

Való Világ 9 VV Adri VV Lacika párbaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Adrit választották a villalakók, neki kell párbajoznia. Szerda este pedig az is kiderült, kivel csap össze a szőke villalány.

VV Adri két társa között vacillált, végül meglepő döntést hozott a szerda esti párbajon. Bár VV Rolival sok a konfliktusa, mégis érzelmi szálak fűzik hozzá, ezért VV lacikával kívánja megmérettetni magát a vasárnapi párbajon.

Hosszú Katinkát hidegen hagyja Shane Tusup golf karrierje: az Iron Lady édesapja is nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20190117-hosszu-katinkat-hidegen-hagyja-shane-tusup-golf-karrierje.htmlHosszú eltűnés után a napokban újra jelentkezett Shane Tusup és egy hosszú bejegyzésben mesélte el, mi történt vele az elmúlt hónapokban. Új célt tűzött ki maga elé: golf világbajnok szeretne lenni.TV + Sztárok--Molnár Anikó újra szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20190116-molnar-aniko-ujra-szerelmes.htmlMolnár Anikó elárulta, újra szerelmes, és egy hónapja már együtt is él az új párjával. TV + Sztárok--Kiszel Tünde lányától, Donatellától megvált a menedzserehttp://www.life.hu/sztarok/20190116-kiszel-tunde-lanyatol-donatellatol-megvalt-a-menedzsere.htmlKiszel Tünde lánya, Donatella modellkarrierről álmodozott, és el is indult ezen az úton. A menedzsere azonban nem vállalta tovább, most kiderült, hogy miért. TV + SztárokOrigoVisszatérhet a képernyőre Som-Balogh Edinahttp://www.life.hu/sztarok/20190116-visszaterhet-a-kepernyore-som-balogh-edina.htmlSom-Balogh Edina gyermekei már elég nagyok ahhoz, hogy a színésznő újra elkezdjen dolgozni, és visszatérjen a képernyőre. TV + SztárokOrigoClara McGregor a s*ggfej jelzővel illette apját, Ewan McGregorthttp://www.life.hu/sztarok/20190116-clara-mcgregor-a-sgglyuk-jelzovel-illette-apjat-ewan-mcgregort.htmlEwan McGregor és francia felesége, Eve Mavrakis 22 év házasság után váltak el egymástól. Úgy tűnik, lányuk, Clara még mindig nem tette túl magát a dolgon. Az Instagram-oldalán illette apját keresetlen szavakkal. TV + Sztárok--Balázs Klári és Korda György könyvben reagálnak az énekes melegségéről szóló pletykákrahttp://www.life.hu/sztarok/20190116-balazs-klari-es-korda-gyorgy-konyvben-reagalnak-az-enekes-melegsegerol-szolo-pletykakra.htmlKorda György nem tud szabadulni attól a hazugságtól, ami szinte a pályája eleje óta kísérti őt. Azt terjesztik róla, hogy nem a nőket szereti. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.