VV Fanni lakásánál filmet forgatnak egy véres gyilkosságról

Forrás: police.hu -
gyilkosság halál filmforgatás film Novozánszki Fanni tragédia VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megrázta az országot Novozánszki Fanni, azaz VV Fanni halála. A lányt valószínűleg a lakásában gyilkolták meg és onnan szállították a testét ismeretlen helyre. Ennél a lakásnál most filmet forgatnak, amelynek középpontjában egy véres gyilkosság áll. 

A Duna-parton épült lakóparkban élt Novozánszki Fanni, azaz VV Fanni. Valószínűsíthető, hogy Danubius utcai albérletében ölték meg a lányt, kamerafelvétel bizonyítja, hogy az előzetes letartóztatásba helyezett B. László lecipeli az eszméletlen lányt.

A Bors munkatársa kiszúrta, hogy a lakás előtt most filmet forgatnak, amely egy kegyetlen gyilkosságról szól. „Ez a terület most Észak-Koreává változott, és egy koreai krimit forgatunk. A filmben egy bérgyilkosnő embert öl, és erről a házról arra a házra ugrik át” – mondta a lap munkatársának egy stábtag.

VV Fanni lakásánál filmet forgatnak Forrás: police.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.