Pachmann Péter élő adásban flörtölt Tóth Verával.

Tóth Vera volt Pachmann Péter vendége a TV2 műsorában, amelyben az egészséges életmódról és táplálkozásról volt szó. A tévés mindenféle péksüteményt tett az énekesnő elé, közben pedig beszélgettek. A csevej viszont elég hamar átment flörtölésbe...

Tóth Vera: „A mértéktartás a legfontosabb. Ha ennek a sajtos rúdnak csak a felét eszed meg, akkor már sokat tettél a szervezetedért."

Pachmann Péter: „Igen, de ha megcsókolsz egy pasit és csak félig tart, az nem olyan jó..."

Tóth Vera: „Ja, hát, az olyanokba nem megyünk bele. Vagy csináljuk, vagy nem. De a kajában máshogy van. Mindig azt szoktam mondani, hogy mértékletes hedonista vagyok, mindent eszem és iszom, amit megkívánok, de meg tudok állni az első két kortynál, és erre nagyon büszke vagyok. Másrészt nekem volt egy gyomorműtétem, amit három évvel ezelőtt végeztek el rajtam, azért nem vagyok álszent sem, az is nagyon sokat segített, de a kilómegtartásban három év után nagyon fontos, hogy odafigyelj ilyenekre."

(Ekkor fogyás előtti és utáni fotót mutattak Veráról.)

Pachmann Péter: „Na, azzal a csajjal, ott a jobb oldalon, én nagyon elmennék moziba. Vannak nagyon jó skandináv krimik, én imádom őket..."