Twitter-bejegyzésben mondta el véleményét Emiliano Sala, a repülőbalesetben eltűnt focista volt kedvese, Berenice Schkair Victoria's Secret-modell. A lány szerint nem baleset történt, a hatóságoknak a futballmaffia háza táján kellene szimatolni. 

„Emi, összetört a szívem. Még mindig nem értek semmit. Összetörtem, fájdalmat, félelmet és haragot érzek, amiért tehetetlen vagyok. Tudom, hogy erős vagy. Várunk rád” – írta Twitter-bejegyzésében Emiliano Sala focista exbarátnője, a Victoria's Secret-modell, Berenice Schkair. 

Mint ismeretes: Emiliano Sala sztárfocista, aki nemrég szerződött a Cardiff City Football Clubhoz egy magánrepülőgépen utazott Franciaországból a walesi Cardiffba, ám a repülőgép hétfőn rejtélyes körülmények között eltűnt. Az eltűnés előtt még egy utolsó üzenetet küldött barátjának, amelyben azt mondja, úgy rázkódik a gép, mintha szét akarna esni. 

Emiliano Sala gépét még mindig nem találjákForrás: AFP/Loic Venance

A Daily Mail cikke szerint a mentőcsapatok keresik a gépet, de ha vízbe zuhantak, kevés az esély, hogy élve megtalálják őket. A mentőalakulatok egyelőre nem sokat tehetnek a rossz időjárási körülmények miatt. Sala exkedvese, Berenice Twitter-bejegyzésében arra is kitért, hogy szerinte nem baleset történt. 

„Vizsgálják meg a futballmaffiát, nem hiszem, hogy baleset történt” – írja a megtört lány. Bejegyzésében arra kéri a nyomozókat, hogy ezt a szálat is göngyölítsék fel.