Ezek a sztárok borzalmasan csókolnak: Bradley Coopert és James Francót sem dicsérték

Brad Pitt csók James Franco sztárok Leonardo DiCaprio Bradley Cooper Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az alábbi férfiak kisugárzása, megjelenése és színészi játéka megannyi nő szívét megdobogtatták. Ők irigykedve nézték a sztárok filmbéli partnereit, és képzelték előszeretettel magukat a helyükbe. Sajnos azonban csalódást kell okoznunk, ugyanis a színésznők nem nyilatkoztak elismerően az alábbi sztárok csókolózási képességeiről. Volt, aki undorítónak nevezte partnere technikáját, másnak pedig a rémálmaiban jön elő a filmbéli csókcsata.

Bradley Cooper

Bradley CooperForrás: Dennis Van Tine / NurPhotomiddleon35922640

A színész sok nő vágyálma, rengetegen álmodoznak arról, hogy egyszer közelebbi kapcsolatba kerülhessenek vele, de a hírek szerint nem a legnagyobb élmény Bradley Cooperrel csókolózni. Bár a sztár hihetetlenül jóképű, Jennifer Lawrence szerint lenne még mit tanulnia a csókolózásról. Az egyik közös filmjük után ugyanis a színésznő úgy nyilatkozott a sztárról, hogy túlságosan nyálasan végzi a dolgát, és arról is biztosította Bradley-t, hogy ez nem dicséret.


Brad Pitt

Brad Pitt Forrás: AFP

A színész talán mostanra veszített az utána epekedő nők táborából, de még mindig sokan vannak oda érte. Ezért is szomorú, hogy a filmbéli partnerei szerint Brad nem éppen kiváló a csókcsatákban. Kirsten Dunst színésznőt sokan szerencsésnek tartották, amiért lehetősége adódott az egyik legszexibb színésszel csókolózni, ám ő nem értette ezt a nagy felhajtást, és nem is volt elájulva Brad teljesítményétől. „Undorító volt" – mondta.


Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio Forrás: AFP/Angela Weiss

Az örök agglegényért is sok nő epekedik még mindig, habár ő fiatalabbnál fiatalabb modellek mellett szokott kikötni, rövid időre. Megszámlálhatatlanul sok barátnője volt eddig, akik nem nyilatkoztak Leo képességeiről, ám egy volt filmbéli partnere, Virginie Ledoyen megosztotta élményét, ami nem volt maradandó. A színésznő azt nyilatkozta, hogy olyannyira nem hozta lázba Leonardo DiCaprio csókja, hogy még csak nem is igazán emlékszik rá.


James Franco

James Franco Forrás: uk.burberry.com

James Francót is hihetetlenül karakteres és férfias jelenségnek tartják, olyasvalakinek, aki pontosan tudja, hogyan kell egy nőt megcsókolni. Nos, Vanessa Hudgens a legkevésbé sem volt elégedett a színész teljesítményével, és nem is tartotta magában csalódottságát. Azt nyilatkozta, inkább csókolózna lánnyal, mint James Francóval még egyszer. Hozzátette, minél többször volt ilyen jelenetük, annál jobban rettegett a következőtől. Maradandó élmény volt számára, csak egyáltalán nem pozitív.


Tom Cruise

Tom Cruise Forrás: Steven Ferdman/REX/Shutterstock/Copyright (c) 2017 Shutterstock. No use without permission./Steven Ferdman/Rex/Shutterstock

Habár ma már nem örvend akkora népszerűségnek a színész a hölgyek körében, hiszen a szcientológia híveként inkább megrémiszti az embereket, egykor nagy szívtiprónak számított, és azt gondolhatnánk, valóságos álom lehetett vele a csókolózás. Ez azonban nem így van. Egyik filmbéli partnere, Thandie Newton valóságos fizikai fájdalmat élt át a csókolózásaik során, és folyamatosan azért panaszkodott, hogy hány alkalommal kell még ezt a tortúrát átélnie.

Szakadt bugyiban kapták le Jennifer Garnerthttp://www.life.hu/sztarok/20190123-szakadt-bugyiban-kaptak-le-jennifer-garnert.htmlJennifer Garner ezúttal is megvillantotta humoros oldalát a közösségi oldalon: még abból a kínos fotójából is képes volt viccet csinálni, amelyen jól látszik, hogy szakadt bugyit visel. TV + Sztárok--ValóVilág 9: VV Adri hatalmasat esett a villában – videó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190123-valovilag-9-vv-adri-hatalmasat-esett-a-villaban.htmlVV Adri hozta a formáját: a visszatérése utáni bulin leesett egy székről. TV + SztárokOrigoVV Reni részegen bevallotta: azon gondolkozik, hogy feladja a játékothttp://www.life.hu/sztarok/20190123-vv-reni-reszegen-bevallotta-azon-gondolkozik-hogy-feladja-a-jatekot.htmlEgyre nagyobb a feszültség a ValóVilág 9 játékosainak körében. VV Adri párbajgyőzelmének buliján ittasan arról vallott Reni, hogy azon gondolkozik, feladja a játékot. TV + SztárokOrigoPintér Tenya exe, Rubos Frida szerint együtt voltak még, amikor a színész összejött Ilyés Jeniferrelhttp://www.life.hu/sztarok/20190122-pinter-tenya-exe-rubos-frida-szerint-egyutt-voltak-meg-amikor-a-szinesz-osszejott-ilyes-jeniferrel.htmlRubos Frida nem bírta tovább, és kifejtette véleményét Pintér Tenya új kapcsolatáról: állítja, együtt voltak még, amikor a színész összejött Jeniferrel. TV + SztárokOrigoDeutsch Anita, a Barátok közt egykori szereplője most művészeti vezetőként dolgozikhttp://www.life.hu/sztarok/20190122-deutsch-anita-a-baratok-kozt-egykori-szereploje-most-muveszeti-vezetokent-dolgozik.htmlA Barátok közt Szilágyi Andreájaként ismerhették meg a tévénézők Deutsch Anitát. 2007-ig láthattuk őt a Mátyás király téren minden este, ám egy ideje kissé eltűnt a nyilvánosság elől. Most elárulta, hogy mivel foglalkozik. TV + Sztárok--Nemi erőszak vádja miatt letartóztatták Chris Brownthttp://www.life.hu/sztarok/20190122-nemi-eroszak-vadja-miatt-letartoztattak-chris-brownt.htmlKét társával együtt letartóztatták Chris Brown énekest. A triót nemi erőszakkal vádolja egy nő. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.