Németh Lajos havazás időjárás előrejelzés január tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Lajos elárulta, kemény téli napok várnak ránk január végén.

Németh Lajos az ország déli részéről, Somogy megyéből jelentkezett be a TV2 Mokkájában. Elárulta, hogy a mediterrán térségből érkező léghullámok okozzák az országban a havazást. Kiderült továbbá az is, hogy a hét második felében a hófödte helyeken kemény fagyokra kell számítani, néhol mínusz 15 fok is lehet.

A január igazi téli időjárással búcsúzik majd, valamikor februárban lesz enyhülés. (...) Ma havazás, hózáporok, erősödő szél, kisebb körzetekben akár hófúvás is lehet. Nagyon fontos, hogy a téli viszonyoknak megfelelően közlekedjenek, akik útra kelnek. Holnap szárazabb levegő érkezik, erős éjszakai lehűléssel, a hófödte és derült részeken mínusz 10 fok alatt lehet a hőmérséklet. Pénteken újabb havazás, legalább 5 centiméter friss hó hullhat, hétvégén viszont kristálytiszta, fagyos levegő érkezik. Havazás ekkor nem várható. Szombat és vasárnap virradóra a fagyzugos helyeken mínusz 15 fok alá csökkenhet a hőmérséklet, igazi kemény téli napok várnak ránk.”

Fokozott óvatossággal kell közlekedni a hó miatthttp://www.life.hu/news/20190123-fokozott-ovatossaggal-kell-kozlekedni-a-ho-miatt.htmlA szerda reggelre leesett hó sok helyen okozott problémát, az utak egy része havas, vagy hókásás. NewsOrigoElraboltak Kismartonban egy 88 éves asszonyt, aki állítólag az Esterházy Alapítvány kezelőjének édesanyjahttp://www.life.hu/news/20190123-elraboltak-kismartonban-egy-88-eves-asszonyt-aki-allitolag-az-esterhazy-alapitvany-kezelojenek.htmlA burgenlandi Kismartonban raboltak el egy 88 éves asszonyt, aki az osztrák sajtóértesülések szerint nem más, mint az az Esterházy Alapítványt kezelő Ottrubay István édesanyja. NewsOrigoÚjabb részletek derültek ki Moldován Katalin színésznő eltűnésérőlhttp://www.life.hu/news/20190122-ujabb-reszletek-derultek-ki-moldovan-katalin-szineszno-eltuneserol.htmlÚjabb részletek derültek ki a magyar színésznő eltűnéséről: a rendőrség közleményében leírta, milyen ruhákat vihetett magával Moldován Katalin. NewsOrigoBikinis túrázóként ismerte a világ Gigi Wut, akit holtan találtakhttp://www.life.hu/news/20190122-bikinis-turazokent-ismerte-a-vilag-gigi-wut-holtan-talaltak-a-fiatal-lanyt.htmlGigi Wu túrázót arról ismerte a világ, hogy csodás tájakon készített magáról fotókat többnyire bikiniben, ezért kapta a bikinis túrázó becenevet is. A 36 éves nőt legutóbbi túrája közben érte a halál, a mentőcsapatok már nem tudták megmenteni az életét. News--Közös fotóval búcsúzik Andy Vajnától Orbán Viktorhttp://www.life.hu/news/20190120-kozos-fotoval-bucsuzik-andy-vajnatol-orban-viktor-facebook.htmlOrbán Viktor közösségi oldalán reagált Andy Vajna halálhírére. NewsOrigoElpusztult Boo, a Facebook legnépszerűbb kutyájahttp://www.life.hu/news/20190119-elpusztult-boo-a-facebook-legnepszerubb-kutyaja.htmlBoo, a törpespicc 16 milliós követőtáborral rendelkezett a Facebookon. Emberi években mérve 12 éves volt. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.