Molnár Csilla szépségkirálynő nem akart meghalni, csak élni. Szerelme, a 20 évvel idősebb Futács Károly nyilatkozott a fiatal lány akkori érzéseiről és arról, hogy írt egy naplót a szerelmükről, amit elloptak tőle. 

Molnár Csilla szépségkirálynő tragikus halála 1986 nyarán történt, ekkor vetett véget az életének. A verseny után ugyanis az élete teljesen megváltozott, de nem jó irányba. Rengeteg sérelem és megaláztatás érte, amikkel nem tudott megbirkózni. Ráadásul a szerelmét, a 20 évvel idősebb Futács Károlyt édesapja nem fogadta el, a kapcsolatukat nem nézte jó szemmel.

Ellopták Molnár Csilla naplójátForrás: tvmusor.hu

„Igazi tragédia történt, nem akart meghalni, csak rá akart ijeszteni az apjára. Csilla arról beszélt, hogy nem érti meg őt, felnőtt, a saját útját szeretné járni" – mondta Futács Károly a Blikknek. Hozzátette, sokan ki akartak kezdeni Csillával, amit a lány nem tudott kezelni. Hétvégi vacsorákon kellett volna részt vennie, de helyettük sokszor hozzá ment. Ő adott neki annyi pénzt, amennyit az eseményen kapott volna, ebből Csilla a szüleit támogatta. Egyszerre védelmeztem és szerettem őt.  Néhány fellépésére, vacsorára elhívott, hogy legyek mellette a bepróbálkozók miatt" – mondta a szépségkirálynő volt szerelme.

„A Csilla halála előtti utolsó fél évet nagy szerelemben töltöttük, megpróbálta nélkülem, az apja miatt, de nem ment, pár nappal a tragédia előtt megmondta otthon, hogy együtt vagyunk, és hozzám akar költözni. Közös életet, jövőt és családot akartunk,  érezte, hogy vigyázok rá, miközben nem tiltom mindentől. Ha nem történik meg a tragédia, talán ma már unokáink lennének" – árulta el Futács Károly, aki Csilla halála után megkapta a lány naplóját. Az édesanyja később megtalálta Csilla naplóját, azt a kis füzetet, amiben annyira szépen írt kettőnkről.  Marika nekem adta, mondván, engem illet, mert a szerelmünk emléke. Egy kis füzet volt, abban tartottam a közös fotóinkat, nem volt sok, csak néhány darab, de sajnos pár éve betörtek hozzánk, amikor külföldön voltunk, és ezt is ellopták. Már csak alig néhány személyes emlék maradt meg, Csilla egy régi pénztárcája és egy napszemüvege" – tette hozzá a szépségkirálynő volt szerelme.