Férfiaktól kap ajánlatokat Gáspár Bea

Forrás: Gáspár Bea/Instagram -
ajánlat Gáspár Győző bók Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Bea elárulta, nem csak bókokat kap a férfiaktól, sokan még randira is hívják.

Gáspár Bea igazi főnyeremény férje, Győző számára, hiszen épp élete legjobb formájában van, elképesztően karcsú, ráadásul remekül is főz. Nem csoda, ha rengeteg férfi rajongója van, akik nem is fogják vissza magukat, rendre bókokkal halmozzák el Győzike feleségét.

Nagyon sok furcsa alak van az interneten. Többen is üzeneteket küldenek nekem és érdeklődnek, hogy mikor érnék rá egy kis csevejre. De továbbmegyek, dzsigolók tesznek ajánlatokat, amit nem értek, viszont nagyon nem szeretek. Örülök, ha tetszem a férfiaknak, pedig nem áll szándékomban. Nem tudom, hogy pontosan miért irkálnak nekem, de leszögezem, hogy szeretem a családomat! Ennyi, köszönöm, nem kérem a dzsigolókat, nincs szükségem senkire, csak Győzőre, mert ő a férjem. Én már mást nem tartok ki, elég a családom. Idegeneket nem etetek, nem itatok” – nyilakozta a Ripostnak.

Gáspár Beáért rajonganak a férfiak Forrás: Gáspár Bea/Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.