Lady Gaga élőben énekelte Bradley Cooperrel a Csillag születik betétdalát

videó koncert Csillag születik (film) Bradley Cooper Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Csillag születik című film rajongói bizonyára nagy örömmel fogadják a videót, amelyben láthatjuk, ahogyan először énekli élőben együtt a nagy sikerű betétdalt, a Shallow-t Lady Gaga és Bradley Cooper.

Sokak szívét megérintette a Csillag születik című film betétdala, a Shallow. Lady Gaga pedig legutóbbi koncertjén be is tette a listába. Ám arra senki nem számított, hogy Bradley Cooper is csatlakozik hozzá a színpadon.

A Cosmopolitan azt írja, hogy az Enigma című show-n Cooper is helyet foglalt a közönség soraiban, Gaga pedig felinvitálta a színpadra. Természetesen nem tudott nemet mondani az énekesnőnek és a több száz sikítozó rajongónak sem.

Ők a legtitokzatosabb hírességek: Matt Damon és Ryan Gosling sem teregetik ki az életükethttp://www.life.hu/sztarok/20190128-ok-a-legtitokzatosabb-hiressegek-matt-damon-es-ryan-gosling.htmlA sztárok egy része a nyilvánosság előtt éli az életét. Nem nagyon kell kutatni, hogy mit is csinálnak, hiszen folyamatosan posztolják magánéletük pillanatait a közösségi oldalakra, vagy vlogokban mutatják be hétköznapjaikat, esetleg saját valóságshow-juk van. Ezzel szemben bőven vannak olyan hírességek, akik más utat választottak. Ők mindennél jobban védik a privát szférájukat, és szinte semmit nem árulnak el vagy osztanak meg magukról. Íme, a legtitokzatosabb sztárok. TV + SztárokOrigoKulcsár Edina pár napra eltűnt a közösségi oldalakrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190128--kulcsar-edina-par-napra-eltunt-a-kozossegi-oldalakrol.htmlNéhány napra eltűnt Kulcsár Edina. Elárulta, miért tette.TV + SztárokOrigoYoung G kiakadt azokra, akik csúnyán leszólták új daláthttp://www.life.hu/sztarok/20190128-young-g-kiakadt-azokra-akik-csunyan-leszoltak-uj-dalat.htmlMegjelent Young G, azaz VV Béci új dala, ami nem mindenki tetszését nyerte el. Az egykori villalakó kiakadt az őt ért kritikákon. TV + Sztárok--Fülöp herceg bocsánatot kért az autóstól, akivel karambolozotthttp://www.life.hu/sztarok/20190128-fulop-herceg-bocsanatot-kert-az-autostol-akivel-karambolozott.htmlFülöp herceg autóbalesete után levélben kért bocsánatot azoktól, akikkel karambolozott. TV + Sztárok--Szűcs Judith Szécsi Pállal való szerelméről mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20190128-szucs-judith-szecsi-pallal-valo-szerelmerol-meselt.htmlSzécsi Pál nem sokkal utolsó öngyilkossági kísérlete előtt esett szerelembe Szűcs Judithtal. Az énekesnő most elmesélte, hogyan történt az első csókjuk, és hogyan szelídült a nagy szerelem erős barátsággá. TV + SztárokIstenes Bence 10 évvel ezelőtti képet posztolt magáról és a barátairól – vicces fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190128-istenes-bence-10-evvel-ezelotti-fotot-posztolt-magarol-es-baratairol.htmlIstenes Bence egy 10 évvel ezelőtti fotót mutatott a közösségi oldalán. Barátai és követői is nagyot nevettek rajta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.