Eddig 42 ezer dollárt, azaz több mint 11 millió forintot költött plasztikai beavatkozásokra a 22 éves Leo Blanco. Az argentin fiatalember minden vágya, hogy példaképére, Michael Jacksonra hasonlítson.

Michael Jacksonra akar hasonlítani a 22 éves Leo Blanco, akinek 15 éves korában volt az első plasztikai beavatkozása. A News.com cikke szerint ma már 11 műtét áll mögötte, melyekre 42 ezer dollárt, azaz több mint 11 millió forintot költött. 

Az argentin fiatalember azonban még mindig nem érzi tökéletesnek a külsejét, további operációkat tervez. Volt olyan műtét, amelytől fiatal kora miatt tartották vissza az orvosok. „Folyamatos harc van ak özött, amit a szüleim akarnak, amit én akarok és amit a sebészeim megengednek” – vallotta be Blanco.

És bár egyre jobban érzi magát a bőrében, Instagram-oldalának pedig több mint 44 ezer követője van, szülei mégsme örülnek. "Elfogadom, hogy Michael Jackson rajongója, és hogy megszemélyesíti őt, de a plasztikai műtétek? - mondta a fiú édesanyja.

"Aggódom, mert olyan könnyedén beszél a műtétekről, mintha csak fodrászhoz menne, egyszer a műtőasztalon fog meghalni" - fogalmazott az édesanya. Blanco szerint azonban lehetetlen 1 vagy 2 műtétnél megállni, az ember egyre többet és többet akar.