plasztikai műtét Leo Blanco plasztikai beavatkozás Michael Jackson milliók Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig 42 ezer dollárt, azaz több mint 11 millió forintot költött plasztikai beavatkozásokra a 22 éves Leo Blanco. Az argentin fiatalember minden vágya, hogy példaképére, Michael Jacksonra hasonlítson.

Michael Jacksonra akar hasonlítani a 22 éves Leo Blanco, akinek 15 éves korában volt az első plasztikai beavatkozása. A News.com cikke szerint ma már 11 műtét áll mögötte, melyekre 42 ezer dollárt, azaz több mint 11 millió forintot költött.

Az argentin fiatalember azonban még mindig nem érzi tökéletesnek a külsejét, további operációkat tervez. Volt olyan műtét, amelytől fiatal kora miatt tartották vissza az orvosok. „Folyamatos harc van ak özött, amit a szüleim akarnak, amit én akarok és amit a sebészeim megengednek” – vallotta be Blanco.

És bár egyre jobban érzi magát a bőrében, Instagram-oldalának pedig több mint 44 ezer követője van, szülei mégsme örülnek. "Elfogadom, hogy Michael Jackson rajongója, és hogy megszemélyesíti őt, de a plasztikai műtétek? - mondta a fiú édesanyja.

"Aggódom, mert olyan könnyedén beszél a műtétekről, mintha csak fodrászhoz menne, egyszer a műtőasztalon fog meghalni" - fogalmazott az édesanya. Blanco szerint azonban lehetetlen 1 vagy 2 műtétnél megállni, az ember egyre többet és többet akar.

Pénisz alakban fut Claire: sztár lett a netenhttp://www.life.hu/news/20190128-penisz-alakban-fut-claire-sztar-lett-a-neten.htmlClaire először véletlenül futott pénisz alakban, azóta azonban ez lett a küldetése: imádják a netezők. NewsOrigoIdőjárás: lecsapott az ónos eső az országrahttp://www.life.hu/news/20190128-idojaras-lecsapott-az-onos-eso-az-orszagra.htmlÓnos eső és havazás miatt újabb figyelmeztetés van érvényben. Az ország útjai sok helyen vizesek, síkosak. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoÖngyilkos lett a 22 éves amerikai focista, Andrew Harrishttp://www.life.hu/news/20190128-ongyilkos-lett-a-22-eves-amerikai-focista-andrew-harris.htmlÖnkezével vetett véget életének a fiatal amerikai focista, Andrew Harris. Csak 22 éves volt. News--Egy négy gyermeket nevelő édesapa halt meg a budapesti kollégiumtűzbenhttp://www.life.hu/news/20190127-negy-gyermeket-nevelo-edesapa-farkas-zoltan-halt-meg-a-budapesti-kollegiumtuzben.htmlSzívbemarkoló sorokkal emlékezik meg családi barátja Farkas Zoltánról, arról a férfiról, aki szerda éjszaka elhunyt a Ráday utcai kollégiumtűzben. News--Megvan a kútba zuhant kisfiú, Julen Rosello előzetes boncolási eredményehttp://www.life.hu/news/20190127-megvan-a-kutba-zuhant-kisfiu-julen-rosello-elozetes-boncolasi-eredmenye.htmlAhogy megírtuk, nem sikerült megmenteni a kétéves spanyol kisfiú életét, habár megállás nélkül dolgoztak a bányamentő egységek, hogy kimentsék a mindössze 25 centiméter széles kútcsőbe esett Julent. Szombaton, hajnali 1 óra 25 perckor a mentőcsapatok elérték azt a pontot, ahol a kis Julent sejtették, és meg is találták, de már csak a fiú élettelen testét. News--A végítélet képzeletbeli órája továbbra is éjfél előtt két perccel áll http://www.life.hu/news/20190125-a-vegitelet-kepzeletbeli-oraja-tovabbra-is-ejfel-elott-ket-perccel-all.htmlTovábbra is éjfél előtt két perccel áll a végítélet képzeletbeli órája, tudósok egy nemzetközi csoportja szerint ugyanis továbbra is fennáll a veszélye annak, hogy az emberiség egy atomháború vagy a klímaváltozás révén kiirtja önmagát. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.