A sztárok egy része a nyilvánosság előtt éli az életét. Nem nagyon kell kutatni, hogy mit is csinálnak, hiszen folyamatosan posztolják magánéletük pillanatait a közösségi oldalakra, vagy vlogokban mutatják be hétköznapjaikat, esetleg saját valóságshow-juk van. Ezzel szemben bőven vannak olyan hírességek, akik más utat választottak. Ők mindennél jobban védik a privát szférájukat, és szinte semmit nem árulnak el vagy osztanak meg magukról. Íme, a legtitokzatosabb sztárok.

Robert Pattinson

Robert PattinsonForrás: AFP/2017 Getty Images/Jamie Mccarthy

A színész elképesztően népszerű lett az Alkonyat-sorozatnak köszönhetően, de Kristen Stewartttal folytatott kapcsolata már nem volt olyan sikeres. Nagy sajtóvisszhangja volt a szakításuknak, így érthető, hogy a színész ezután teljesen visszavonult, ami a médiaszerepléseket illeti, és a közösségi oldalakat sem pakolja tele szelfikkel. Magánéletét teljes titok övezi, csak kivételes alkalmakkor nyilatkozik róla.

Ryan Gosling

Ryan GoslingForrás: GQ Magazine/Giampaolo Sgura

A színész népszerűsége csúcson van a Szerelmünk lapjai óta, ám annak ellenére, hogy elképesztően sokan rajonganak érte, ő nem érzi szükségét annak, hogy megossza a magánéletét a követőivel. Ryan bármikor szívesen beszél a munkájáról, de a magánéletével kapcsolatos kérdésekre nem hajlandó válaszolni. Felesége, Eva Mendes is hasonló elveket követ, így aztán a kettejük kapcsolata és a kamerán kívüli életük teljes rejtély.

Natalie Portman

Natalie PortmanForrás: Getty Images

A színésznő sem tartozik azok közé, akik az Instagramon élik az életüket. A rajongók kíváncsiságát sem akarja kielégíteni, de a közösségi oldalakra épült milliós hirdetési üzlet sem érdekli. Többet ér számára az, hogy az életét megtartsa saját magának, és igen sikeres ebben is. A szakmai dolgokon kívül szinte semmit nem lehet tudni a színésznőről. Ő – is – egy ékes bizonyítéka annak, hogy nem kell eladnia magát egy sztárnak ahhoz, hogy sikeres legyen.

Matt Damon

Matt DamonForrás: AFP/Mark Ralston

A színész nagyon régóta a csúcson van Hollywoodban, és valahogy sikerült megoldania, hogy ne pletykáljanak sem róla, sem a családjáról. Magánéleti botrányok sem tarkították a pályafutását, 14 éve él házasságban feleségével, Luciana Barrosóval, négy közös gyermekük született, de egyiküket sem kényszerítik reflektorfénybe.


Sandra Bullock

Sandra BullockForrás: AFP/Valerie Macon/Valerie Macon

Miután a színésznő egy nagyon hangos és botrányos váláson van túl, érthető, hogy úgy döntött, életét inkább a nyilvánosságtól elzárva éli. Sandra Bullock annyira tartja magát ehhez, hogy a gyermekeiről és a barátjáról sem nyilatkozik, és semmilyen hírt vagy információt nem oszt meg, csak nagyon ritkán. Nyilvánvaló, hogy a kétgyermekes anya magát és a családját is védi azzal, hogy a magánéletét nem teregeti ki a nyilvánosság elé.