Tóth Gabi is, mint minden közszereplő rengeteg negatív kommentet és bántást kap közösségi oldalán. A legutóbbi eset azonban minden határon túltment, amit nem tudott szó nélkül hagyni az énekesnő.

Tóth Gabi az utóbbi időben ismét megváltoztatta külsejét: nagyon rövid, szőke hajat vágatott magának. Több kommentelő is véleményezte az énekesnő új kinézetét, az egyik azonban minden határt átlépett: rákos betegnek nevezte Gabit, aki nem is hagyta szó nélkül a történteket. A szóban forgó követő később törölte is írását, valamint saját magát is priváttá tette Instagram oldalán.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

31 felé #harmincontúl

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

"Az elmúlt 15 évben megedződtem. Nagyon sok rosszindulatú kommentet kap minden közéleti szereplő. Sok frusztráció és düh van az emberekben! A rövid hajam miatt most is sokan írnak olyat, hogy a hosszú sokkal jobban állt, ez nem nőies. Azt gondolom, egyrészt senkinek nem feladata, hogy ezt eldöntse, másrészt nincs is joga megmondani, hogy nekem mi áll jól, illetve, hogy hogyan érezzem jól magam! Néhány komment viszont minden határon túlment. Egy nő írt az egyik képem alá, hogy úgy nézek ki, mint egy rákos beteg, csak a kendő hiányzik a fejemről. Azt gondoltam, erre reagálnom kell, így elmondtam, hogy ez megengedhetetlen. Hogy veszi a bátorságot, hogy ilyet írjon? Nem gondol abba bele, hogy ezzel hány olyan érintett embertársunkat bánt meg, aki rákkal küzd, vagy kemoterápiás kezelésen vesz részt, élete legnehezebb félelmeivel kell szembenéznie neki és a hozzátartozóinak" - mesélte Gabi a Blikknek.