Megjelent Hamar Barni, Az Ének Iskolája szereplőjének első albuma

Forrás: Life.hu -
Hamar Barni lemez Az ének iskolája zenész énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékeztek még Hamar Barnira? A fiút 11 éves korában ismerhette meg az ország, amikor Hajós András mentoráltjaként kápráztatta el az országot énektudásával. Azóta eltelet öt év, Barni pedig jóképű fiatal férfivá érett, és kiadott egy lemezt is.

Different címen jelent meg Hamar Barni első kis albuma 2018 őszén, a mindössze 16 éves énekes, dalszerző nyolc szerzeményét a népszerű zenei platformokon hallgathatják meg a popzene kedvelői. A lemezen nyolc szerzemény hallható, a dalok szövegét és zenéjét is ő írta. Barni a legújabb dalaiban iskolai történetekről, bulizásról, szerelemről, az első csókról és az első csalódásokról ír.

Hamar Barni 16 évesen, öt évvel Az ének iskolája című tehetségkutató után Forrás: Life.hu


„A Night Walker című dal egy reménytelen szerelem kapcsán született éjjel kettőkor, a Kill the Cold az első csókról mesél, a Complicated pedig egy olyan szerelemről, amelyet muszáj volt dalba öntenem. Az album címadó dala, a Different akkor született meg bennem, amikor úgy éreztem, hogy mindenki különcnek tart. Erre a válaszom csak annyi volt, hogy nem vagyok átlagos"
– mondta el Barni.

Barni a TV2-n, Az Ének Iskolája című műsorban tűnt fel még 2013-ban, akkor Hajós András tanítványaként énekelt és gitározott mindössze 11 évesen. A legnépszerűbb előadásának a Jason Mraz I'm Yours és Bye Alex Kedvesem című dalának feldolgozása számított.

Hamar Barni 11 évesen Az ének iskolájában Forrás: Life.hu

A tehetséges énekes egészen korán, hétévesen kezdett zenélni, eleinte klasszikus gitárt és szolfézst tanult. Később Pintácsi Viki ének iskolájában pallérozódott, innen került Az Ének Iskolájába. Ezt követően magántanárok képezték a hangját, rock- és könnyűzenei gitár-, valamint zongoraoktatásra járt. Jelenleg a középiskola mellett a Magyar Hajnal Ének Stúdióban tanul zenélni, s már a zenei produceri szakmával is ismerkedik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.