Rendszeresen kap fenyegetést a közösségi médiában Katalin és Meghan hercegné

Forrás: Pool/Samir Hussein/2018 Samir Hussein/Pool/Samir Hussein -
fenyegetés Meghan Markle Meghan hercegné Katalin hercegné Instagram közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetente több órát tölt a kommentek törlésével a királyi család személyzetének azon része, akik a közösségi oldalaik kezelésével foglalkoznak. Az utóbbi időben ugyanis rengeteg fenyegető, szexista vagy épp rasszista üzenetet kap Katalin és Meghan hercegné. 

A Kensington-palota Instagram-oldalának több mint 7 millió követője van. Itt értesülhetünk a Harry herceget és Meghan hercegnét, valamint Vilmos herceget és Katalin hercegnét érintő eseményekről. A fotók alá azonban nemcsak rajongók és érdeklődők kommentelnek, hanem meglehetősen rosszindulatú egyének is.

A The Guardian cikke szerint a Kensington-palota személyzetének azon része, akik a közösségi oldalak működtetésével foglalkoznak, hetente több órát tölt azzal, hogy a szexista, rasszista vagy épp fenyegető kommenteket törölje. Azt azonban hangsúlyozták, hogy a királyi családot kritizáló kommenteket nem törlik.

A rasszista kommenteket főként az amerikai származású Meghan hercegné kapja, akinek egyik fotója alá tavaly valaki késeket ábrázoló emojikat rakott, amelyet fenyegetésként lehet értelmezni.

Az is előfordul, hogy a két hercegné rajongótábora fordul egymás ellen, és ők kezdenek vad acsarkodásba. A dolog odáig fajult, hogy segítséget kértek az Instagram üzemeltetőitől az ügyben.

Katalin és Meghan hercegné kapják a legtöbb negatív kommentet Forrás: Pool/Samir Hussein/2018 Samir Hussein/Pool/Samir Hussein

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.